Измама: Лъсна срамната истина за Антония Петрова!

0
402

Антония Петрова направи нещо ужасно

Мис България 2009 Антония Петрова е луднала за медийни изяви. Антония Петрова, съпруга на руския милиардер Бередин стори нещо срамно. Тоца Крокодила, както още е известна миската извадила солидна пачка, за да се уреди като коментатор при Ники Кънчев за Биг Брадър Ол Старс. Така кралицата на красотата си гарантирала постоянното присъствие в лайв студиото на реалите формата. Тя бе в компанията на Иван Ласкин, певицата Кали, красивата шефка на модна агенция „Визаж” Жени Калканджиева, пише Пик.

Преди да влезе в Къщата, присъстваше и като гост Евгени Минчев. Тоца Крокодила си умирала да си размята фрапантната визия и отново да напомни за себе си, разкриват от кухнята на шоуто. Вероятно парите на богатия й съпруг и луксозния живот не са й достатъчни, че решила да напомни за себе си и от малкия екран.

Антония Петрова като коментатор
Антония Петрова като коментатор

Антония Петрова-Бередин се беше уредила и с постоянно присъствие в предходния сезон на ВИП Брадър. Тя не блесна нито с анализаторско умение, нито с дълбочина на ума, нито с пиперливи забележки за някои от играчите, колкото й да се пънеше. Не успя да задмине устатия пиар на звездите, да не говорим за висшия пилотаж в подбора на думи на актьора Иван Ласкин, дори и на точните преценки на Шестата по хубост.

Тоалетите й също бяха определено никак стилни. Те бяха с големи възможности да лъсне колкото се може повече плът, което за нея беше еротично, но за зрители и гости в студиото дори вулгарно. Заради пластмасовите си подобрения тя бе обект на непрекъснати подигравки от страна на Иван Ласкин, които суетната дипломирана юристка прие като дебелашко ухажване.



Антония Петрова е наясно, че друг път няма да й се отдаде възможност да бъде толкова дълго обект на медийно внимание, затова се опита докрай да изцеди интереса към себе си.Шокиращата й визия наистина докара дълга полемика в публичното пространство, но след края на сезона тя отново ще потъне в дълбока забрава. Което за прекалено накипрената моделка си било чиста проба провал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.