Интернет гърми: Ето кой трябвало да излезе вместо Люси Иларионов!

0
370

На полуфинала на ВИП Брадър изгоряха Кристина Димитрова и Люси Иларионов

На снощните елиминации изхвърчаха Кристина Димитрова и Люси Иларионов. Певицата и режисьора на чалга клипове събраха най-малко зрителско одобрение.

Заедно с тях на финалната права се състезаваха още дует „Ритон”и Ернестина Шинова. „Вечната оцеляваща” Кичка Бодурова стана първа претендентка за приза в петък. Заедно с нея там отидоха Станимир Гъмов и Джино.

Люси Иларионов и Кристина Димитрова напуснаха шоуто на крачка от финала
Люси Иларионов и Кристина Димитрова напуснаха шоуто на крачка от финала

Зрителската любов към Кичка дойде малко в повече на Здравко от Ритон и той трудно скри това. Катя обаче бе непоклатима и отново сложи маската. Всеки от номинираните застана пред унищожителния огън на коментаторите в студиото. Първа под „зрите езици” на Евгени Минчев, миската Антония Петрова, шефката на „Визаж” Жени Калканджиева и обаятелната Станкулова попадна Ернестина Шинова. Жената на Андрей Слабаков заяви, че вътре не е играла роля и е била истинска.

Пред безпощадния огън на коментаторите Люси призна, че е използвал режисьорски похвати, но само за шегите. Спряганият за интригант пухкавелко влезнал, за да се забавлява, но нямал тактика. Считаната за скучна дуетна половинка на Орлин Горанов пък разкри, че била дипломатична. Веруюто й било да не влия на спорове при изградени личности.



Дует „Ритон” и най-вече Здравко се посипаха главите с пепел. Скандалджията с късия фитил обеща, че вече няма да крещи. След традиционното, че били същите и навън, Катя сподели, че чувството да си във ВИП Брадър е уникално.

След като се разбра, че Люси Иларионов и Кристина Димитрова напускат Къщата малко преди финала, Интернет изригна. Зрителите подозират задкулисна игра на ВИП Брадър. Те са убедени, че вместо Люси дует „Ритон” е получил най-малко одобрение от аудиторията.

Продуцентите умишлено скрили този факт, за да спасят потъващия имидж на ритонците, които се изложиха с грозните си думи към Кичка и нечестната си постъпка спрямо Люси. А прегръдките и прошката с „враговете им” било просто за парлама, беснеят зрителите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.