Лох Нес е посещавано и от НЛО?

0
290

Езерото Лох Нес в Северна Шотландия е известно в цял свят най-вече с тайнственото чудовище Неси, за което се твърди, че обитава водите му от VI век насам

Оказва се обаче, че в района на Лох Нес може да бъде наблюдаван и един друг феномен, а именно НЛО, който е видян неотдавна.

Свидетели на подобно явление стават няколко туристи – 48-годишният Алън Бетс, съпругата му Анна и възрастните й родители, отседнали в къща за гости, разположена в непосредствена близост до брега на Лох Нес, откъдето се наслаждават на пейзажа.

Една вечер, снимайки красивата панорама наоколо, майката на Анна успява да запечата и нещо много мистериозно – два сферични обекта, които се появяват изненадващо и прелитат над водите на езерото.

Пъвоначално останалите от семейството не проявяват осоебен интерес към заснетите изображения, но когато се прибират у дома, Алън и Анна буквално остават без думи от видяното, за което дори и не са предполагали, че е било заснетоа.



Впоследствие става ясно, че през въпросната нощ, когато майката на Анна успява да заснеме по случайност двата тайнствени обекта, кучето на Бетс се държи доста по-необичайно от нормалното, лаейки неудържимо в нощта.

лох нес
НЛО над Лох Нес

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.