Вашият Дневен Хороскоп за понеделник (05.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Това са предсказанията на вашият Хороскоп за Днес (05.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня: Ако днес се чувствате нервни и раздразнителни отложете всички важни разговори. Бъдете много внимателни през целия ден какво говорите или правите. Ще изпитате чувство на самота, но тя ще бъде по-скоро въображаема, отколкото истинска. Днес се пазете от фалшиви приятели.

Телец

Днес ваш приятел или колега ще оцени усилията ви и ще ви благодари за разбирането. Някой ще се опита да съсипе деня ви със забележки и упреци. Покажете му къде е границата. Късмет и малки печалби от лотарията. Ще изпитате силна нужда да споделите с някого какво ви тормози. Не го правете, ще попаднете на лицемер!



Близнаци

Хубав ден изпълнен с настроение, оптимизъм и късмет. Вие приемате светулките за фенери. Не позволявайте да ви манипулират ласкатели. Някой днес ще ви излъже болезнено. Добри новини ще пристигнат по пощата или ваш доверен човек ще ви ги съобщи.

Рак

Според днешния ви Хороскоп   трябва да внимавате, защото някой мисли за вас и се рови в нещата ви без ваше знание. Възможно е да се опита да ви навреди. Един приятел ще ви довери някаква тайна. Запазете я в себе си, защото той има голямо доверие във вас. Скандали между партньорите в двойка заради ревност.

Лъв

Ще разберете за една тайна любов, от човек, който е близо до вас, но стои в сянка и много страда. Може би трябва сериозно да се замислите дали да не му дадете шанс. Бъдете уверени и се борете за това, което искате да постигнете. Звездите ще бъдат с вас и ще ви помагат. Безполезна ревност само ще ви докара излишни ядове.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп  вещае  ден на много лични успехи. Ако решите да протестирате за нещо, направете го вежливо и тактично. Днес ще бъдете особено практични и внимателни. Ако сте родени в четвъртък – нова любов може скоро да се появи в живота ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.