Вашият Дневен Хороскоп за вторник (06.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето какво предсказва вашият Хороскоп за Днес (06.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес Луната ще ви даде положителен тласък. Възможно е едно топло приятелство да еволюира в нещо повече. Не позволявайте спомените от миналото да ви доведат до грешни избори. Ако вашето финансово състояние се намира в криза, приятел ще ви подаде ръка.

Скорпион

Ако сте решили точно днес да изяснявате някакво недоразумение – откажете се. Това не е най-подходящият ден. В любовта е възможно да поемете в друга посока придружени от някой, който не е партньорът ви в момента. Приятел ще се опита да ви предупреди, за измама подготвяна срещу вас. Бъдете внимателни.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп  вещае, че днес от всички зодии, вие имате най-голям късмет, особено в приятелството и общуването! Но, няма да бъде зле да си опитате щастието и в Лотарията. В любовта няма да има изненади. Просто един спокоен и хармоничен ден. Опитайте се да направите нещо за подобряване на вашето спокойствие.

 Козирог

Планетите ще разпръснат плановете ви в четири посоки. Оставете всичко за по-добър период. Ако се намирате в любовен триъгълник, внимавайте, защото някой вече знае за това. Разочарование за тайно влюбените. Ще разберете, че обектът на вашите въздишки дори не ви забелязва. От вас зависи да направите нещо по въпроса, за да промените това. Не забравяйте, че мълчанието е злато.

Водолей

Противоречия и недоволство ще ви съпровождат през целия ден. В любовта не оставяйте всичко на  партньора си, защото неговите инициативи няма да задоволят вашите очаквания. Повече хармония ще имате с приятели и близки. Вероятно ще разкриете някакво предателство, което ще ви разстрои.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви препоръчва днес да говорите възможно най-малко. Просто стиснете устни и се въздържайте. Ваш колега ще ви  признае, че се интересува от вас. Човекът, от който се вие обичате тайно, ще ви покаже, че не сте обект на неговите желания. Но нищо не е загубено. Предстоят нови изненади. Пазете в тайна подробностите около ваши планове за бизнес.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.