Вашият Дневен Хороскоп за вторник (06.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето какво предсказва вашият вашият Хороскоп за Днес (06.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня:  Любовният ви живот е във възход. Сега е момента да изясните вашите взаимоотношения с партньора ви. Днес ще имате одобрението на хората около вас, заради невероятната общителност и прекрасно чувство за хумор, които ще проявите. Не ровете в стари истории.

Телец

Днес Луната и повечето от планетите ще бъдат ваши приятели. Успехи във всички начинания. Спокойствие в любовта. Ще трябва да се постараете в работата повече от обикновено. Общ добър тонус на цялото ви тяло. Изненада от неочакван гост.



Близнаци

Днес ще имате много късмет. Опитайте с билетче от Лотарията. Ако от известно време чувствате някакво отдалечаване на вашият партньор, сега навлизате в друг период на сближаване. Подобряване на финансовото положение и откриване на нови възможности за печалби.

Рак

Според днешния ви Хороскоп   това е ден за покупки. Не прекалявайте. Шегите между вас и вашите партньори ще разведрят настроението и ще помогнат и на двама ви да направите необходимите компромиси за разрешаване на някои недоразумения. Днешната работа ще ви тежи, нищо, че е само вторник.

Лъв

Днес са възможни нови завоевания в любовта. Ако обаче „ударите на камък“, не се безпокойте, защото няма безразличие. Приемете го като стена, която изгражда обектът на вашите желания, поради страх от страдание и любовта. Здравето ви е в отлична форма.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп  ви предупреждава: Намалете разходите! Страстта в любовта е точно там, където най-малко я търсите и ще експлоадира, когато най-малко очаквате. Отличен ден за извършване на покупка на недвижим имот.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.