Голяма измама: Гнева на народа застигна дует „Ритон”! (Подробности)

0
442

Кичка Бодурова и дует Ритон отново наточиха брадви

Кичка Бодурова и дует „Ритон” спретнаха поредния скандал в Къщата. Ябълката на раздора се оказа състезание на три групи, участващи в „Напудрения Орфей” на ВИП Брадър. Кой ще стане фаворит се отнасяше до Кичка Бодурова, в екип с Моника Валериева и Джино, дует „Ритон” с помощници Светлана Василева и Иво Танев, и третия претендент – Кристина Димитрова, заедно със Станимир Гъмов и Кристин Вачева.

Настръхващата песен на Кичка „Обичам те, Майко Българийо” не успя да донесе желаното първо място на естрадната певица. Според журито тя не даде терен за изява на Моника и Джино, които зад гърба й само успяха да развеят байрака. Третото място зае леката и зареждаща песен на Кристина „Сладолед”. Зрителите изригнаха при актьорската игра на Гъмов, а и Катрин успя умело да пасне на хореографията, пригласяйки в тон.

Дует "Ритон" е въвлечен в измама
Дует „Ритон“ е въвлечен в измама

Първото място грабнаха дует „Ритон” със знаковата им песен „Джалма”. Журито нокаутира Кичка, като даде първото място на съперниците им. Катя и Здравко се поздравиха с най-много лайкове. „Циганите” Иво и Светлана също обраха точките. Във Фейсбук обаче аудиторията се разцепи на два лагера. Едните застанаха зад мощния глас на Кичка, на другите им допадна мелодичния тембър на дует „Ритон” и играта на екипа им.

Оказа се, че и в тази мисия има колосална измама. И тя бе хваната не от кой да е, а от зрителите. Разгневени потребители на нета информираха, че първенец, според вота на народа не е звездния дует, а Кристина Димитрова. Потърпевшите от цялата тази драма обаче дует „Ритон” нямат вина в случая. Свежарското парче на Кристина Димитрова наистина е вдигнала настроението на зрителите на макс, а в добавка умелата игра на Гъмов допълнително е затвърдила позициите им.



Само че клипа на бившата дуетна половинка на Орлин Горанов уж „случайно” е изтриван цели два пъти и от 15 000 лайкове се е сринал на 2000. Е и ако това не е шашма. В което, разбира се дует „Ритон” нямат пръст, но това е поредния опит на ВИП Брадър да ги пробута за любимци на народа. За това роптаят тези, които са уловили поредната измама на Големия брат.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.