Голяма измама: Гнева на народа застигна дует „Ритон”! (Подробности)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Кичка Бодурова и дует Ритон отново наточиха брадви

Кичка Бодурова и дует „Ритон” спретнаха поредния скандал в Къщата. Ябълката на раздора се оказа състезание на три групи, участващи в „Напудрения Орфей” на ВИП Брадър. Кой ще стане фаворит се отнасяше до Кичка Бодурова, в екип с Моника Валериева и Джино, дует „Ритон” с помощници Светлана Василева и Иво Танев, и третия претендент – Кристина Димитрова, заедно със Станимир Гъмов и Кристин Вачева.

Настръхващата песен на Кичка „Обичам те, Майко Българийо” не успя да донесе желаното първо място на естрадната певица. Според журито тя не даде терен за изява на Моника и Джино, които зад гърба й само успяха да развеят байрака. Третото място зае леката и зареждаща песен на Кристина „Сладолед”. Зрителите изригнаха при актьорската игра на Гъмов, а и Катрин успя умело да пасне на хореографията, пригласяйки в тон.

Дует "Ритон" е въвлечен в измама

Дует “Ритон” е въвлечен в измама

Първото място грабнаха дует „Ритон” със знаковата им песен „Джалма”. Журито нокаутира Кичка, като даде първото място на съперниците им. Катя и Здравко се поздравиха с най-много лайкове. „Циганите” Иво и Светлана също обраха точките. Във Фейсбук обаче аудиторията се разцепи на два лагера. Едните застанаха зад мощния глас на Кичка, на другите им допадна мелодичния тембър на дует „Ритон” и играта на екипа им.

Оказа се, че и в тази мисия има колосална измама. И тя бе хваната не от кой да е, а от зрителите. Разгневени потребители на нета информираха, че първенец, според вота на народа не е звездния дует, а Кристина Димитрова. Потърпевшите от цялата тази драма обаче дует „Ритон” нямат вина в случая. Свежарското парче на Кристина Димитрова наистина е вдигнала настроението на зрителите на макс, а в добавка умелата игра на Гъмов допълнително е затвърдила позициите им.Само че клипа на бившата дуетна половинка на Орлин Горанов уж „случайно” е изтриван цели два пъти и от 15 000 лайкове се е сринал на 2000. Е и ако това не е шашма. В което, разбира се дует „Ритон” нямат пръст, но това е поредния опит на ВИП Брадър да ги пробута за любимци на народа. За това роптаят тези, които са уловили поредната измама на Големия брат.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар