Посланията от Ангелите чрез Нели Конуей до 25 октомври (ВИДЕО)

0
369

Нели Конуей предаде посланията от Ангелите за настоящата важна седмица до 25 октомври, която трябва да изживеем максимално пълноценно

Посланията от Ангелите и допълнителните разяснения на Нели Конуей се оказаха доста по-обемни от обичайното и тя записа две видеа, които приложихме по-долу. Освен посланията от Ангелите, Нели е подготвила една невероятна медитация, която се изпълнява лесно, а има уникално въздействие.

Тази седмица Нели Конуей използва за първи път най-новите карти на д-р Дорийн Върчу „Ангелски таро карти“.

Преди да започне същинската работа, Нели напръска въздуха около нея с българска розова вода, за да може да настрои своята енергия към предстоящия избор на карти.

Нели размеси картите, докато се молеше наум да може да изтегли онези най-точни карти, които ще ни насочат в правилната посока в живота.



След това изтегли 3 карти.

nelly
Сн: Nelly Coneway

Първата карта показва, че ни предстои един спокоен период.

Ако изминалите дни са били напрегнати за вас, а мозъкът ви е бил изпълнени с притеснения, Ангелите казват, че през първите 2 дена от новата седмица бурята е отминала и трябва да поемете дълбоко въздух, да се успокоите, за да продължите напред.

Картата представлява лодка и много цветя – предстои едно щастливо плаване. Цветята символизират новото начало – цветна и хубава нова седмица.

Началото на седмицата ще предложи пътуване за някои от нас, особено за онези, които са си мечтали да отидат и да работят в чужбина.

Картата е изключително силна и добра. Тя показва, че цялата седмица ще бъде успешна, че лошото вече е отминало. Няма да има напрежение и стрес, които избледняват като негатив.

Трябва да направите и едно пътешествие навътре към вас самите. Открийте какво ви тревожи и притеснява, за да помолите Ангелите да ви помогнат да го преодолеете. Арх. Михаил ще среже нишката на тази негативна енергия и ще ви освободи от нея.

Втората карта показва, че някои ще направят дори презокаенско пътешествие.

Но всички останали ще започнат да проявяват своята творческа енергия – кундалини енергията ще бъде събудена през настоящата седмица.

За да направите следващата крачка напред в живота, вие трябва да сте наясно какво искате. Ако не сте наясно, помолете Арх. Михаил, който отговаря за нашите мисли, да ви помогне.

Арх. Михаил знае кой какво си е избрал в настоящия живот и стъпка по стъпка може да ви насочи в най-правилната посока.

Ще постигнете огромен успех  не само в материален, но и в емоционален и духовен план.

Третата карта показва удовлетворение и щастие, радост и успехи, защото накрая вече сте започнали да вършите точно онова  нещо, заради което сте дошли в този свят.

Бъдете търпеливи към себе си и в същото време не бъдете прекалено критични към себе си.

Понякога мечтите се сбъдват по-бавно, но това не означава, че няма да се реализират.

В края на седмицата ще се радваме на блестящи резултати от онова, което сме посели през изминалите дни.

Нели Конуей продължи своята работа, като ни кара да затворим очи за няколко секунди, за да може звукът от купите, които е наредила пред нея да навлезе дълбоко в нашите тела,   да попадне точно там, където трябва и да повлияе положително върху нашето здраве, върху нашето благополучие, върху желаната любов или нещо друго.

Направете го – звуците са невероятно въздействащи и оказват благотворно влияние.

Благодарим на Нели и на Ангелите за напътствията през тази седмица, както и за чудесната песен на купите!

След като се заредите с невероятните енергии, които Нели Конуей изпрати през океана към всички нас, вървете и на църква, за да се помолите на Свети Йоан Рилски, чиито голям празник почитаме днес, да закриля всички българи у нас и в чужбина! 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.