Посланията от Ангелите до 8 ноември от Нели Конуей

0
529

И тази седмица Ангелите ни дават напътствия за по-добър и пълноценен живот чрез Нели Конуей

„След като не успях да сложа видеото онлайн поради много бавен интернет, дори никакъв интернет, ще ви напиша съобщенията от ангелите за седмицата 2-8 ноември:

Началото на седмицата ще започне под знака на Архангел Разиел, вълшебникът, който ще ни помогне да изпитаме истинска радост чрез духовно израстване.

Много от вас ще имат вдъхновение, ще се чувствате еуфорично, сякаш сте в друга реалност, ще се чувствате мъдър, силен, вдъхновен за големи дела.

Ангелите ще ви помогнат да бъдете светлината и надеждата за другите. Отговорите на много въпроси ще ви дойдат по време на медитация.



Тази карта е много точна за нас, които утре (2 ноември) започваме серията от семинари по кундалини йога, медитации и ангелски семинари.

neli
Посланията от Ангелите Сн: Nelly Coneway

Тази вечер като се молех призовах и Разиел, един от любимите ми Архангели, да ни води по време на тази изключително силна седмица, пълна с вълшебства, нови приятели, йога и медитации, и ангели разбира се.

В средата на седмицата ще работим отблизо с лечебния Архангел Джеремиел, който помага за освобождаване на мъка, стари травми и разочарования.

Това е времето за ново начало. Ще имате силата да започнете нов живот.

Ще простите на миналото и на тези, които са ви разочаровали, ще простите и на себе си и ще гледате на миналото като уроци, които са ви направили по-силен. Всяко ново начало носи нови възможности и нови приятели.

Края на седмицата е за детокс, изчистване от всичко, което ви задържа.

nelly
Сн: Nelly Coneway

Ако някои от вас имат притеснения, моля помолете Архангел Джофиел, ангелът на красотата, да донесе повече красота в мислите и действията ви, и в света, който ви заобикаля. Притесненията са ви излишни и са поради липсата на самочувствие.

Вземете решението да се изчистите от стреса и негативни хора около вас. Бъдете ясен в исканията си за помощ към Вселената; каквото ви трябва, поискайте, не се притеснявайте – във Вселената има предостатъчно за всички.

Повикайте Архангел Рафаил и неговите лечебни ангели да ви помогнат да изчистите физическите и емоционалните токсини от вашето тяло, мисли и създайте нов свят, пълен с любов, творчество и радост.

Съобщенията са получени с ангелските таро карти на Дорийн Върчу и Радли Валънтайн „Силата на Архангелите.“

Благодарим на Нели и на Ангелите за полезната мъдрост!

Nelly Coneway
Сн: Nelly Coneway

Видеото по-долу е поканата на Нели за занимания с кундалини йога и два Ангелски семинара в София.

Ако в момента нямате време да се насладите на прекрасната флорална интродукция, от 3-та минута на видеото Нели Конуей започва да говори. Можете да преместите плъзгача напред.

Ако все още не сте се записали, информация можете да намерите на страницата във Фейсбук КУНДАЛИНИ ЙОГА И АНГЕЛСКО ЛЕЧЕНИЕ С НЕЛИ КОНУЕЙ.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.