Нели Конуей дава полезни съвети за справяне с проблемите

1
1594

Нели Конуей имала запитване от българка как да се справи с проблемите и трудностите, които изпитва в личен и в служебен план

Нели Конуей Nelly Coneway
Съветите на Нели Конуей ще ви извадят дори от депресия Сн: Nelly Coneway

Понеже много хора изпадат в подобно положение, за всички ще бъдат от ползва съветите, които  Нели Конуей ни изпрати.

Това са съветите от Ангелите, които Нели Конуей изпрати специално за читателите на ТОПактуално.ком.

„Когато човек не е на пътя си (мисията, която си е избрал предварително), то животът му ще е низ от предизвикателства и трудности.

Душата знае за какво е тук и какво трябва да прави, и ако вие послушате сърцето си, то ще ви каже.



Опитайте се да мислите и правите това, което ви дава удовлетворение. Което ви прави щастлив, а не работете само, за да си платите сметките.

Работата е творчество, чиста връзка с Господ. Всеки човек има много силна интуиция и отворен канал за връзка със Създателя.

Интуитивните усещания, знания, таланти са дадени на всеки.

Всичко, от което имате нужда, за да изпълните мисията си ви е дадено от Господ. Използвайте го, за да научите опитностите и уменията, за които сте дошли.

Медитирайте всеки ден, молете се за помощ, дайте разрешение на себе си да получите тази помощ, защото вие както всяко същество на земята,сте много обичано от Бог и вие заслужавате любов и подкрепа.

Водете си дневник, напишете мечтите си, дайте си срок до кога искате да ги постигнете.

Ако обичате да пишете, то започнете да работите по новата си книга. Измислете името й. Попитайте Ангелите да ви помогнат и те ще ви изпратят отговора по време на медитация или в съня ви, или през деня ще имате т.нар. Аха момент…

Напишете в графика си, че всеки ден по 2 часа ще пишете, напр. от 8 до 10 ч. сутринта ще работите по новата си книга.

Дори и да сте безработен в момента, пишете. Когато вие използвате талантите си и работите да ги разгърнете, за да помогнете на себе си и на др. хора, то вие вече живеете мисията си.

Нищо не е случайно. Вашите таланти, хоби, любими занимания са част от блу принта на душата ви.

Когато си търсите работа, то отговорете си на въпроса: Какъв тип работа ще е най-добре за мен? Отговаря ли тази работа на талантите и възможностите ми? Какво заплащане искам/заслужавам във връзка с квалификациите и професионализма ми? Какво работно време, какви колеги искам да имам? Дали е по-добре за мен да имам собствен бизнес (предвид на лидерските ми качества и възможностите ми да вдъхновявам другите с личния си пример)? Или е по-добре за мен да работя в екип, с др. колеги, в кой град искам да работя, какво ще направя с заплатата и бонуса, който ще получавам? Ще запазя поне половината за себе си, но и ще споделям и с др. хора, ще им помогна да намерят себе си?

Колкото повече положително мислите за бъдещата ви работа-призвание, толкова по-бързо ще материализирате това, което искате.

Използвайте въображението си, за да си представите какво ще е когато работите мечтаната работа. И колко добре ще се чувствате, когато не дължите никому пари, не зависите от другите. Всичките ви сметки са платени и имате добри спестявания. И разполагате с време, за да се наслаждавате на живота си и на любовта на близките и приятелите си.

Когато промените начина си на мислене и станете позитивен, оптимистичен, медитативен, тогава и целия ви живот ще се промени.

Мислите ви се отразяват на аурата ви.

Позитивни мисли правят аурата ви голяма, светеща, силна и тя привлича светещи, хубави изживявания и хора.

Аурата е която привлича към вас това, което искате.

Вселената се отзовава винаги и ви носи това, което е в унисон с вашата енергия.“

Благодарим на Нели Конуей, че сподели тези мъдри съвети! Те ще помогнат на много хора да започнат да живеят още по-пълноценно и смислено, защото ще намерят себе си!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Нели Конуей, проповядваща всичко добро и възвишено, но НЕнаучила се да приема добронамерена забележка, ясно виждайки грешката си. Егото не може да се скрие!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.