Нели Конуей с ексклузивно интервю за TOPactualno.com (ЧАСТ 3)

0
475

В част 1 от ексклузивното интервю с Нели Конуей научихме, че Ангелският семинар в София на 9 и на 10 май ще ни помогне да отворим своите вътрешни сетива

Информацията от част 1 прочетете ТУК.

В част 2 ТУК разбрахме от Нели Конуей какво представлява кундалини йога и защо е необходимо да се практикува от млади и от стари.

5. Нели, на страницата във ФБ направи обяснения кои са специалните деца – Индиго, Кристални и Децата на Дъгата. Те всички имат ясна връзка със света на Духовното. Ние предадохме твоето съобщение и до нашите читатели. Какво би посъветвала родителите кога да запознаят своите деца със света на Духовното, с Ангелите, за да търсят контакти с невидимия свят?

За повечето деца това е естествено, много от тях виждат ангелите, феите и комуникират с тях по телепатичен път. Някои виждат духовете на нашите близки на другия свят, някои виждат аурата на хората, затова понякога рисунките им са много пъстри – мама е лилава, тате е син, а кучето е зелено, това е аурата, електромагнитното поле около всеки, което има цвят, вибрация, звук и малките усещат и виждат.



nelly
Нели Конуей започва деня с усмивка, защото се готви усилено за него Сн: Личен архив на Nelly Coneway

На родителите, особено ако имате вкъщи Кристално дете или Дете на Дъгата, четете им книжки за ангелите от малки, от 2-3 годишни, нека с тези вълшебни приказки да заспиват спокойни, че Бог и неговите всемогъщи Ангели бдят над тях.

Кажете им колко са специални и колко са обичани, уверете ги, че има много ангели с тях, които ги пазят, окуражете ги да ви разкажат какво виждат, какво чуват, окуражете ги да не се страхуват и да знаят, че винаги ще имат вашата любов и подкрепа.

Още от много малък с сина ми често се молехме заедно на Бог и неговите Ангели, и до сега той се моли и знае, че има много силни, висши същества, които бдят над него и му помагат.

6. Повечето българи сутрин стават от леглото, правят тоалет и бягат за работа, за училище или за университета. Някои пият чаша кафе на крак с или без цигара, други намират малко време да хапнат нещо преди тръгване. Как според теб е правилно да започне един ден, за да се превърне в пълноценен, да завърши успешно и да останем доволни от него?

Много е важно как ще започне денят ви, защото така ще е целият ден.

Направете си навик да ставате рано сутрин. Между 4 и 7 сутринта е най-хубавото време да работите върху себе си, да правите йога, разтягане, дишане медитация, тогава етерът (ефира), е най-чист, защото не е замърсен с психически смог от мисли за страх и оцеляване, воала към другия свят е най-тънък и можете лесно да се свържете с духовните си учители, ангелите, и да получите напътствия.

Колкото по-напрегнат е живота в една страна, колкото по-динамичен и забързан е живота ви, толкова повече имате нужда да медитирате. Честно да ви кажа, в България усетих голям стрес и негативно песимистично мислене, просто не знам как хората съществуват без медитация и йога. Ето как започва моята йога сутрин, независимо дали съм си в къщи в Хаваи или на път някъде по света.

Ставам в 4.30 ч., вземам студен душ както Йоги Баджан ни е учил (ако съм в Япония или Хонг Конг там ставам и по-рано) правя 30 мин. Кундалини йога, дишане, разтягане, огненото дишане (то пречиства кръвта, балансира нервната система и двете полукълба на мозъка, заздравява коремната чакра и носи здравословно самочувствие, което ти помага да изпълниш мисията си).

След йогата около 1 ч. 15 мин. правя 7 медитации от кундалини йога, които отварят чакрите и ми помагат с моята работа да съм чист канал на ангелската енергия и да не се уморявам, да съм заземена с свързана с духовния свят, моля се на ангелите за приятелите ми, студентите ми, тези които са ми казали, че имат нужда от помощ.

Поставям намерението ми за деня и винаги казвам “Благодаря ти, Господи и милички Ангели за помощта ви да имам още един вълшебен ден, в който да помагам на себе си и на другите. Аз съм готова да получа това и повече, което е за моето най-висше благо.”

Това е времето когато получавам съобщения и насоки от ангелите за деня, който ми предстои, казват ми какви действия да предприема, за да постигна това, върху което работя в момента, често получавам информация и за др.  хора и много нови идеи и затова имам винаги тетрадка до мен, в която записвам какво ми казват ангелите.

Сутринта слагам и силна защита около себе си с ангелите и вакуумирам негативната енергия (понякога и през деня го правя, ако работя с много хора), защитавам сградата в която ще работя, стаята, пречиствам и хората, с които ще работя – особено като съм на тур в друга страна, тогава работя с преводачи, асистенти, които чистя и вдигам и тяхната енергия, защото така и на мен ще ми е лесно през деня.

След тези 2 ч., които са за мен и Господ, ангелите, имам закуска – прясно изстискан сок от зеленчуци, който сама приготвям в сокоизстисквачката Magic Bullet. Аз кафе не пия, но пия много вода – по 2.5-3 л на ден.

Пия алкална вода, стайна температура. Понякога сутрин преди йогата пия топла вода с много лимон да ме събуди. Ефекта на кундалини йогата и медитациите е мигновен и веднага усещаш сякаш имаш крила, посрещаш новия ден с усмивка и всеки човек като благословия.

Когато си със силни вибрации, ти привличаш и такива хора, и божествените изживявания, а ангелите непрекъснато ти дават знаци, че са с теб, което прави денят още по-интересен.

Част 4 прочетете ТУК.

Част 5 прочетете ТУК.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.