Нели Конуей с ексклузивно интервю за TOPactualno.com (ЧАСТ 5)

1
460

В четвъртата част от нашето ексклузивно интервю с Нели Конуей научихме за д-р Дорийн Върчу, чиито книги за Ангелите са преведени на български език и много хора вече са ги чели

Ако все още не сте успели да прочетете предишните част и от специалното интервю на Нели Конуей, което тя даде специално за сайта TOPactualno.com, за да зарадва всички наши читатели и всички българи с нови знания, можете да го направите още сега преди да прочетете последната и заключителна част.

Част 1 – ТУК.

Част 2 – ТУК.

Част 3 – ТУК.



Част 4 – ТУК.

nelly
Благодарим, Нели, за прекрасното интервю и полезните съвети, които ни даде! Сн: Личен архив на Nelly Coneway

9. Нели, след толкова години непрекъснати лични твои контакти със света на Духовното, с Ангелите, какво е тяхното общо послание към нас хората от планетата Земя? Имат ли Ангелите някакво специално съобщение или препоръка към нас българите?

Ангелите винаги ни напомнят да обичаме себе си и другите, да бъдем щастливи.

Когато имаш добро и отворено сърце, светът идва при теб.

Когато живееш и говориш от сърцето, не от главата, хората те чуват и искат да са около теб, защото ги вдъхновяваш, даваш им надежда.

Българите са на духовно пътешествие да намерят себе си.

Докато пиша отговорите на това интервю, Архангел Рафаил, заедно с Архангел Джофиел дойдоха при мен с хиляди лечебни ангели.

Казват ми: “Мили Българи, търсете приказното, хубавото в живота, търсете други възможности. Бъдете наясно с емоциите си и че вашите мисли създават живота ви, като магнит привличат същата енергия. Фокусирайте са на това, което искате, не на което нямате.

Не се сравнявайте с другите, защото всеки човек е уникален и има различна мисия. Вижте себе си като щастлив, здрав, сърдечен, мил и успял човек. Вибрирайте тези мисли, а не това, което нямате.

Слушайте интуицията си, защото тя е директния канал с нашия Създател. Изправете се срещу страховете си и станете по-силни.

Вие сте тук да давате и да получавате любов!

Ние, Ангелите сме с вас да ви помагаме, само попитайте за помощ. Много ви обичаме и искаме да имате мир и любов в сърцето.“

10. Какво е твоето лично послание, Нели, съвет или пожелание към всички българи и към читателите на ТОПактуално.ком?

Ангелите съществуват и са винаги с нас. Когато се молите на Господ той изпраща Ангелите бързо да дойдат и да ни помогнат. Помолете ги за всичко, от което имате нужда в момента. За да чуете по-лесно съобщенията от тези прекрасни същества, медитирайте.

Всекидневната медитация ще ви даде перфектно здраве, силна воля, здрава имунна система, стабилна нервна система, релаксиран ум, здраво тяло и най-важното – ще сте щастлив. Щастието е избор. Направете този избор сега.

С много любов. Благодаря ви, че ви има!

Нели

Това бяха  посланията от Ангелите и от техния, а вече и наш  голям приятел Нели Конуей.

Сърдечно ти благодарим, Нели, затова че отдели част от твоето скъпоценно време, за да ни убедиш, че трябва да търсим Ангелите и духовните същества, че трябва да им благодарим, че трябва да бъдем добри и позитивни, точно като теб!

Благодарим и на Ангелите за специалното послание към всички българи!

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. здравейте,от скоро се опитвам да правя медитация,но още на 5-то вдишване или издишванер ми се завива свят,заболяват ме бъбреците.Къде мога да греша.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.