Нели Конуей с ексклузивно интервю за TOPactualno.com (ЧАСТ 5)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

В четвъртата част от нашето ексклузивно интервю с Нели Конуей научихме за д-р Дорийн Върчу, чиито книги за Ангелите са преведени на български език и много хора вече са ги чели

Ако все още не сте успели да прочетете предишните част и от специалното интервю на Нели Конуей, което тя даде специално за сайта TOPactualno.com, за да зарадва всички наши читатели и всички българи с нови знания, можете да го направите още сега преди да прочетете последната и заключителна част.

Част 1 – ТУК.

Част 2 – ТУК.

Част 3 – ТУК.Част 4 – ТУК.

nelly

Благодарим, Нели, за прекрасното интервю и полезните съвети, които ни даде! Сн: Личен архив на Nelly Coneway

9. Нели, след толкова години непрекъснати лични твои контакти със света на Духовното, с Ангелите, какво е тяхното общо послание към нас хората от планетата Земя? Имат ли Ангелите някакво специално съобщение или препоръка към нас българите?

Ангелите винаги ни напомнят да обичаме себе си и другите, да бъдем щастливи.

Когато имаш добро и отворено сърце, светът идва при теб.

Когато живееш и говориш от сърцето, не от главата, хората те чуват и искат да са около теб, защото ги вдъхновяваш, даваш им надежда.

Българите са на духовно пътешествие да намерят себе си.

Докато пиша отговорите на това интервю, Архангел Рафаил, заедно с Архангел Джофиел дойдоха при мен с хиляди лечебни ангели.

Казват ми: “Мили Българи, търсете приказното, хубавото в живота, търсете други възможности. Бъдете наясно с емоциите си и че вашите мисли създават живота ви, като магнит привличат същата енергия. Фокусирайте са на това, което искате, не на което нямате.

Не се сравнявайте с другите, защото всеки човек е уникален и има различна мисия. Вижте себе си като щастлив, здрав, сърдечен, мил и успял човек. Вибрирайте тези мисли, а не това, което нямате.

Слушайте интуицията си, защото тя е директния канал с нашия Създател. Изправете се срещу страховете си и станете по-силни.

Вие сте тук да давате и да получавате любов!

Ние, Ангелите сме с вас да ви помагаме, само попитайте за помощ. Много ви обичаме и искаме да имате мир и любов в сърцето.“

10. Какво е твоето лично послание, Нели, съвет или пожелание към всички българи и към читателите на ТОПактуално.ком?

Ангелите съществуват и са винаги с нас. Когато се молите на Господ той изпраща Ангелите бързо да дойдат и да ни помогнат. Помолете ги за всичко, от което имате нужда в момента. За да чуете по-лесно съобщенията от тези прекрасни същества, медитирайте.

Всекидневната медитация ще ви даде перфектно здраве, силна воля, здрава имунна система, стабилна нервна система, релаксиран ум, здраво тяло и най-важното – ще сте щастлив. Щастието е избор. Направете този избор сега.

С много любов. Благодаря ви, че ви има!

Нели

Това бяха  посланията от Ангелите и от техния, а вече и наш  голям приятел Нели Конуей.

Сърдечно ти благодарим, Нели, затова че отдели част от твоето скъпоценно време, за да ни убедиш, че трябва да търсим Ангелите и духовните същества, че трябва да им благодарим, че трябва да бъдем добри и позитивни, точно като теб!

Благодарим и на Ангелите за специалното послание към всички българи!

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Нели Конуей с ексклузивно интервю за TOPactualno.com (ЧАСТ 5)”

  1. yordanova sonia

    ное. 05. 2015

    здравейте,от скоро се опитвам да правя медитация,но още на 5-то вдишване или издишванер ми се завива свят,заболяват ме бъбреците.Къде мога да греша.

    Reply to this comment

Добавете коментар