Иво Танев изригна: Моделките в Къщата са кифли! Писна ми от тях

0
290

Иво Танев не беше от най-интересните играчи в Къщата на ВИП Брадър

Иво Танев показа характер малко преди да излезе от шоуто, а навън той разби на пух и прах голяма част от брадърите. Гологлавият петел и черпака, както иронично го наричаха зад гърба му голяма част от ВИП-овете, не успя да си сдържи нервите, след като бе нарочен за изгонване. Той мисли, че продуцентите са имали някаква предубеденост към него. Защото колкото пъти поискал от Големия брат дреболии, той не му ги давал, а ги отпускал на всеки един от останалите звезди.

Съквартирантите го нарочили, защото им казал на шега, че Преслава е по-добра певица от дует Ритон и Кичка Бодурова. Това предизвикало вълна от интриги и клюкарене зад гърба му. „Ето затова не пожелах да отида с тези хора на финал. Те не могат да преодолеят огромното си его”, отсече бившия водещ, пише Блиц. Той не пестеше и отрицателното си мнение за моделките в Къщата.

Иво Танев не може да понася празноглави моделки
Иво Танев не може да понася празноглави моделки

„Не ги мачкам, просто никакъв компромис за тях”, бе яростната му позиция. И сега е убеден, че тези повърхностни и глуповати момичета нямат място сред звездите. Възмутен е, че дори не могат да се изразяват правилно. Според Иво Танев Светлана Василева, известна и като Гонзовица, е спряла развитието си до единадесет-дванадесет годишната си възраст.

Шоуменът не може да се примири, че една 27- годишна девойка няма да знае елементарни неща и да казва, че Кремъл е столица на Русия.
За него Катрин Вачева е по-комбинативната от двете, скандална, но и тя няма достатъчно мисъл в главата си. Светлана била по-добра и работлива. Но знанията и на двете са минимални, твърди той. „ Как да ги уважаваш, те смятат онази си работа за банкомат, бе!”, възмутен е до дъното на душата си певеца и шоумен.



Негови фаворити на формата са американския плейбой Джино, който бил мъж на място и Ернестина Шинова. Разочарован е от Кичка Бодурова. „За мен тя е лицемерен и изключително фалшив човек, зъл и конфликтен”, твърди Иво Танев.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.