Лесни пилешки рула с дробчета – страшно апетитни и ароматни

0
469

Тези пилешки рула с дробчета са различно и идейно ястие, което може да поднесете дори по специален повод

Предлагаме ви една различна и много вкусна рецепта на пилешки рула с дробчета. Дори и да ви звучи сложно и завъртяно, истината е, че рецептата е повече от лесна и се прави и от лаици в кухнята.

За сметка на това пък става чудно вкусно и ароматно, така че спокойно може да се похвалите пред гостите си. Ето сега и точните продукти, както и начинът на приготвяне на това апетитно ястие.

Чудно вкусни и лесни пилешки рула с дробчета
Чудно вкусни и лесни пилешки рула с дробчета

Трябват ни четири пилежки пържоли, около осем пилешки дробчета, една глава лук, черен пипер, куркума и сол на вкус, олио за пържене, 50 грама сметана и пресен магданоз на вкус.

Първо в подсолена вода сваряваме пилешките дробчета и ги оставяме да се охладят. След това ги нарязваме на ситни парченца. Лука също нарязваме на ситно и го запържваме в тиган, докато придобие златист цвят. Към него прибавяме и дробчетата и също ги запържваме.



После начукваме добре пилешките пържоли и ги поставяме върху фолио като отгоре им наредим дробчетата. Завиваме ги на руло и ги запържваме за няколко минути. Накрая ги заливаме със сметаната и за около десетина минути ги задушаваме.

Щом пилешките рула с дробчета са вече готови, ги поръсваме с накъцания на ситно магданоз. По ваше желание бихте могли да ги поръсите и с настърган кашкавал, който леко да оставите да се разтече във фурната.

Както и да ги направите, трябва да знаете, че стават супер вкусни и много оригинални – затова спокойно може да се похвалите с тях пред гостите си. А сега ви желаем добър апетит на всички и да ви е много сладко!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.