Революционно изобретение улеснява нашето ежедневие

0
340

Техниката се развива толкова скоростно! Пред нас е поредното революционно изобретение, което улеснява нашето ежедневие. Вече спечели хиляди симпатии

Революционно изобретение

Освен, че е лесно за употреба, невероятно практично, новото революционно изобретение се грижи за нашето здраве.

Както ще видите и на самото видео, налага ни се в ежедневието да използваме различни съдове, в които да топлим вода за чай, кафе и други напитки.

Голяма част от каните за топлене на вода стоят върху повърхност, която се загрява и поддържа водата топла по-дълго време.

Когато човек има нужда от вода, чай или кафе, той просто си налива от каната или от кафеварката.Новото тук е, че не е необходимо да се загрява голямо количество вода, когато на нас ни е необходимо малко количество.

miito-tea
Металната пръчка, поставена във водата, я загрява бързо и я магнетизира

Върху повърхност, снабдена с нагревател, се поставя съдът с вода, мляко или друга течност, която трябва да бъде загрята.

В самия съд се поставя метална пръчка, която стои изправена и магнетизира течността.

Това магнетизиране е полезно за организма. Ролята на металната пръчка също е и да бъде нагревател.  Водата се  подгрява директно.

Стоплянето на водата става за отрицателно време. Пести се енергия, защото човек топли само толкова вода, колкото му е нужна в момента, а не количество, което може и да не използва.

Изобретението е дело на студенти в Академията по дизайн в Айндховен. То се нарича Миито и беше представено на Изложението “Белгийска седмица”.

Наскоро писахме, че вече е изобретен и е най-умният часовник. Той е уникален, не само защото е на 100% водоустойчив, а и защото е снабден  редица модерни и важни екстри.

Умният часовник се нарича SmartWatch 3. Който проявява интерес, може да научи повече за него ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.