Станимир Гъмов се покри като мишка

0
224

Актьорът избягва всячески срещите с Преслава

Актьорът Станимир Гъмов най-накрая показа истинското си лице.

Докато под покрива на Биг Брадър го играеше изключително мил и галантен и едва ли не, не даваше косъм да падне от главата на Преслава, към днешна дата вече отдавна е забравил за тази си роля.
А и как иначе, нали е актьор и играта на роли му идва отръки.

Прави впечатление, че напоследък Станимир Гъмов избягва всячески събитията, на които е поканена и Преслава. Именно поради тази причина той не можа да присъства и на афтър партито след шоуто.
Близки до Станимир Гъмов издават, че актьорът полага усилия да събере отново семейството си и сякаш има малък напредък в разтопяването на ледовете между него и бившата му жена.

Актьорът избягва всячески срещите с Преслава
Актьорът избягва всячески срещите с Преслава

Преди време той се жалва, че най-много му тежи това, че вижда изключително рядко сина си. Той се надява, че ако отново успее да сглоби семейството си, ще има щастието да вижда детето си всеки ден и то да расте пред очите му.
За всички беше ясно, че случващото се между него и Преслава е чиста проба театър, но пък не това беше начинът, по който да я зареже след края на шоуто.



Мнозина са на мнение, че можеше да й обясни като мъж как стоят нещата, а тя по всяка вероятност щеше да го разбере и едва ли щеше да му попречи да изпълни целта си, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.