Съсипа я: Блатечки се изгаври жестоко с Деляна Попова преди Коледа!

0
497

Диляна Попова е съсипана

Диляна Попова е смазана от поредната гавра на Асен Блатечки. Точно преди Коледа той й нанесъл отново поредната огромна рана. Актрисата и модел не знае нито къде се намира, нито какво да прави. Защото Асен Блатечки в прав текст й казал, че няма да бъде с нея и малкия Борил на празниците, а ще остане при другото си семейство.

След скандалът в медийното пространство и непрекъснато споменаване на имената им в пресата, „лошото момче” на киното взел окончателно решение да е близо до режисьорката Катерина Горанова и любимата си щерка Кати.

Диляна Попова не може да се примира с казаното от Асен Блатечки
Диляна Попова не може да се примира с казаното от Асен Блатечки

Той не искал повече да ги наранява, а да изчисти, колкото може болката, която им причинил, пише България днес. Но с това свое намерение наранил жестоко Диляна Попова. Защото троснато по телефона й обяснил защо няма да е при тях. Понеже смятал, че „Борил е още малък и не разбира. Затова ще остана при Катя и дъщеря си”.

За красавицата обаче това отношение граничело с откровена гавра. Тя решила да празнува Коледа с най-близките си, но избесняла от постъпката на бившия си любим. Пред приятелки манекенката гневно разказала какви й ги наговорил Асен и изобщо как се отнася с нея.



„С мен да прави каквото ще, не ми пука, но с детето. Не разбирал сина му, та той ще направи вече година, всичко знае. Не искам повече да го виждам, да ходи при полата на жена си”, не можела да се побере в кожата си от яд хубавицата.

Но на Асен Блатечки изобщо не му дремело какъв вулкан от емоции забъркал в душата на любовницата си. Той бил убеден, че постъпва по най-добрия начин и нищо не можело да го накара да мисли, че не е прав в случая.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.