Точно след Нова година: Лили Иванова и Васко Кеца влизат в съда!

0
324

Лили Иванова и Васил Найденов са страшно прецакани

Лили Иванова и Васил Найденов още със старта на 2016 година влизат в съда. Но двамата ще търсят правосъдие в съдебните зали, заради прецакани договори. Защото грандиозното събитие в НДК е провалено. Организаторите решили, че интересът към певците е минимален и затова отложили събитието. Припомняме, че Васко Кеца, гранд дамата на родната естрада и костинбродския славей Азис щяха да веселят гостите в новогодишната нощ, но в отделни зали.

Лили Иванова бе предвидено да извива глас в зала „Париж”, Васил Найденов щеше да забавлява тузарите в „Ню Йорк”, а Краля на поп фолка да изпълнява хитовите си парчета в „Истанбул”. Но всичко това се провали с гръм и трясък. Причината е, че за вход организаторите са поискали тлъсти суми, между триста и петстотин лева. Заради космическите пари мераклите били малко, а не поради желанието на хората да чуят любимите си изпълнители точно в новогодишната нощ, както го представили, пише Ретро.

Преметнаха Лили Иванова и Васил Найденов
Преметнаха Лили Иванова и Васил Найденов

Каква била изненадата на певците обаче, че научили за провала на ангажиментите си не лично от тези, които организирали събитието, а от сайта на мероприятието. Това вбесило до краен предел култовите ни изпълнители. Затова Васко Кеца заявил, че ще си търси правата по съдебен ред, още в първите дни на новата година. Искът му може да е за седемдесет бона, при положение, че обещания му хонорар е бил за петдесет.

Двойно обезщетение ще търси в съда и Лили Иванова. Естрадната прима се договорила да пее срещу осемдесет хиляди, затова ще иска завишена неустойка. Още повече, че двамата са отказали всякакви други ангажименти и са разчитали само на тези.



Такъв провал Васко Найденов и Лили Иванова не помнят от години, при положение, че те винаги са имали куп предложения по празниците. Едва ли обаче Азис ще се занимава с трудни и бавни съдебни дела, за да доказва правотата си. Той хитряшки поискал от организаторите осем бона предварително, за да изпишат името му на афиша.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.