Внимание! Меркурий вече е ретрограден! Ето какво не трябва да правите

0
393

Периодът ще продължи до 24 януари

Колкото и невероятно да ви се струва планетите оказват сериозно влияние върху живота ни. От днес Меркурий е ретрограден и трябва да се съобразим с тази особеност.

Ето какво влияние оказва ретроградният Меркурий върху нас.
Специалистите посочват, че ретроградният Меркурий ще окаже най-голямо влияние върху представителите на зодиите Водолей, Близнаци, Дева и Козирог.

Имайте предвид, че в тези периоди зачестяват транспортните злополуки и настъпва пълен хаос в комуникациите. На всичкото отгоре природата пък реагира на ретроградния Меркурий със земетресения, циклони, наводнения и изригване на вулкани.

Периодът ще продължи до 24 януари
Периодът ще продължи до 24 януари

Всички сфери на бизнеса и живота може да бъдат изправени пред неочаквани ограничения.



Периодът на ретроградния Меркурий ще продължи до 24.01.2016 г.
През това време не взимайте важни решения, тъй като със сигурност ще пропуснете съществени детайли, отложете подписването на важни договори, избягвайте нови покупки на техника, не стартирайте нови оздравителни процедури, възможно е да се провалят бизнес срещи, да закъснеете за работа или да изгубите важни документи и какво ли още не.

Специалистите посочват, че най-добре би било в периода на ретроградния Меркурий да се въоръжите с чувство за хумор и търпение.
Имайте предвид, че през този период в живота ви може да се върнат хора от миналото, с които поради една или друга причина не сте успели да изясните отношенията си, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.