От небето падат загадъчни предмети! (ВИДЕО)

0
357

Поредната тайнствена небесна находка, която се появи,  напълно изуми световните учени

От небето често падат на земята тайнствени предмети. Това често е напълно е необяснимо за световната наука, тъй като това не са отломки от изкуствени спътници или частици от метеорити, изгорели в атмосферата.

Например, и до този момент, учените са озадачени от случаите, в които, от съвсем ясно небе, огромни буци лед падат на земята и представляват опасност за хората. Същото може да се каже за мистериозното падане на каменни отломки от небето.

Преди няколко дни, във Виетнам, точно на границата с Китай, от небето паднаха три метални топки, много странно изглеждащи. Представители на Министерството на отбраната са изследвали фантастичните небесни находки и са установили, че те не представляват опасност за хората около тях.

Според вестник Daily Mail, виетнамската армия установила, че тези топки са от руски произход, вероятно части от изкуствен спътник. Защо – руски, нито един от служителите на Министерството на отбраната не може да даде обяснение.



topka-nebe
Необичайна сфера падна от небето

И трите топки, паднали от небето, са различни по своето тегло и размери. Най-голямата от тях тежи около 10 кг, средната – около 6 кг, а най-мъничката е с тегло около 250 грама. Те са открити в провинция Туен Куанг.

Установено е, че по-големите топки са паднали директно на земята, а най-малката се плъзнала по покрива на близкостояща сграда и чак тогава се приплъзнала на земята.

Любопитен е фактът, че  ако топката е паднала от много голяма височина, дори и с нейното малко тегло, тя щеше да причини щети по покрива.

В действителност няма никакви следи, оставени от падането на топките.

Същевременно се появили и свидетели на необичайното явление – падането на загадъчните сфери от небето. Те разказват, че чули мистериозен, но изключително силен шум, все едно небето се раздирало от най-мощните гръмотевици.

Интересно е, че във Виетнам не са изненадани от подобни загадъчни находки. Подобни топки са падали и друг път в този регион.

Преди около три години подобни сфери бяха открити, паднали и на територията на Бразилия.

Но все още никой световен учен не се е нагърбил с нелеката задача да даде реалистично и обективно доказателство за произхода на мистериозните сфери.

Превод от английски език: Милена Христова

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.