Филмът „ХI А“ се превръща в тотален хит

1
458

Научихме интересни подробности от кухнята на „ХI А“, които са любопитни и благодарение, на които филмът се превръща в тотален хит

Премиерата на  „ХI А“  беше на 27 януари пред 550 човека публика.

При Сашо и Деси гостуваха оперната певица Весела Нейнски и актьорът Ники Сотиров.

Те  споделиха, че премиерата на филма е надминала техните очаквания.

Весела Нейнски обясни, че целият екип – сценарист, режисьор и други са успели да засегнат най-наболелите и сериозни проблеми на българските младежи и българското образование с невероятно чувство за хумор.



Ники Сотиров, който участва във филма „ХI А“ загатна, че са включени случки със състезатели ММА.

За да може да изиграе качествено своята роля, Ники Сотиров използвал съветите на ММА шампиона Стъки, за които е изключително благодарен на Станислав Недков – Стъки.

bg-film
Филмът „XI А“ ще ви достави огромно удоволствие 

Весела Нейнски сподели, че времето минава толкова бързо пред големия екран, че човек не усеща как е изгледал целия филм на един дъх.

От 29 януари филмът „ХI А“ тръгва по кината. Той ще има същия огромен успех, защото е направен майсторски. Екипът актьори също е подбран изключително прецизно.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Гледах филма преди няколко дни. Страхотно ми хареса, много ме развълнува и срам не срам ще си призная, че сълзите ми течаха неконтролируемо.В салона имаше още доста хора като мен,които тайно си бършеха сълзите. Поздравления за съдателите на филма!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.