Филмът “ХI А” се превръща в тотален хит

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Научихме интересни подробности от кухнята на “ХI А”, които са любопитни и благодарение, на които филмът се превръща в тотален хит

Премиерата на  “ХI А”  беше на 27 януари пред 550 човека публика.

При Сашо и Деси гостуваха оперната певица Весела Нейнски и актьорът Ники Сотиров.

Те  споделиха, че премиерата на филма е надминала техните очаквания.

Весела Нейнски обясни, че целият екип – сценарист, режисьор и други са успели да засегнат най-наболелите и сериозни проблеми на българските младежи и българското образование с невероятно чувство за хумор.Ники Сотиров, който участва във филма “ХI А” загатна, че са включени случки със състезатели ММА.

За да може да изиграе качествено своята роля, Ники Сотиров използвал съветите на ММА шампиона Стъки, за които е изключително благодарен на Станислав Недков – Стъки.

bg-film

Филмът “XI А” ще ви достави огромно удоволствие 

Весела Нейнски сподели, че времето минава толкова бързо пред големия екран, че човек не усеща как е изгледал целия филм на един дъх.

От 29 януари филмът “ХI А” тръгва по кината. Той ще има същия огромен успех, защото е направен майсторски. Екипът актьори също е подбран изключително прецизно.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Филмът “ХI А” се превръща в тотален хит”

  1. Цвета Илиева

    февр. 04. 2016

    Гледах филма преди няколко дни. Страхотно ми хареса, много ме развълнува и срам не срам ще си призная, че сълзите ми течаха неконтролируемо.В салона имаше още доста хора като мен,които тайно си бършеха сълзите. Поздравления за съдателите на филма!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар