Тайнствено морско същество се появи от водата (ВИДЕО)

0
325

Загадъчното същество бе уловено от рибар, то се оказа истинска изненада за науката и учените по света

Преди броени дни жителите на един от островите в Карибско море, изживяха истинска изненада, когато местен рибар, на име Хоуп МакЛауренс, им показа мистериозно създание, което уловил във водата.

Островитяните заявили, че невероятното същество е извънземно, жертва на генетична мутация или просто непознат досега за световната наука морски обитател.

По думите на мъжа, в средата на своите 40 години, това чудовище се е захванало и оплело в мрежите му по стечение на злополучни обстоятелства.

Създанието е с дължина около тридесет сантиметра. То много наподобява на риба, но местните установили, че има и сериозни разлики с традиционните видове морски обитатели.



Тайнственият звяр се оказал с дълъг, наподобяващ на човешки нос.

Под телцето му се показвали две лапички с разделени пръсти.

Хоуп МакЛауренс предполага, че благодарение на тези два видоизменени плавника, мистериозното създание можело да плува във водата, а с развитите му пръстчета успявало да се предвижва и по морското дъно.

moreto
В морето живеят още много непознати същества

Хоуп живее на неголемият карибски остров, наречен Кариаку, разположен в югоизточната част на Карибско море.

Той се изхранвал с риболов повече от тридесет години, но нито той, нито някой друг от колегите му, са забелязвали подобно създание, уловено в мрежите им.

Когато показал своя необичаен улов на жителите на острова, много жени и деца били изплашени. МакЛауренс обявил тайнствената си находка и много скоро десетки учени и зоолози дошли на карибския остров, за да се запознаят с тайнствения морски обитател.

Все още не се знае с какво заключение ще излязат експертите, но е твърде вероятно морското същество да е важна брънка, която ще ни позволи по-точно и пълно да изучим водните обитатели на Карибско море.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.