Изберете подарък за Свети Валентин според зодиакалния знак (III част)

0
874

Имайте предвид, че Стрелците са изключително импулсивни и свободолюбиви

Втората част можете да прочетете ТУК.

Свети Валентин
Имайте предвид, че Стрелците са изключително импулсивни и свободолюбиви

Зодиакалният знак на вашия партньор може да ви помогне при избора на интересен подарък за предстоящия Свети Валентин.

Имате още малко време да помислите с какво да изненадате любимия си човек за Свети Валентин. Ако все още нямате идея какво да направите, прочетете следващите редове, може би ще са ви от полза.

Везни
Везните обичат романтиката във всичките й форми, а този факт ще ви даде възможност да развихрите въображението си по отношение на подаръка за Свети Валентин.
Изисканите и стилни неща са тяхна слабост. Не забравяйте към подаръка да добавите рози, ароматни свещи, балони или плюшено мече.
Един от най-подходящите подаръци за тях би бил бижу или парфюм, но няма да сгрешите, ако им подарите спа почивка.



Скорпион
хората, чиято половинка е представител на тази зодия са наясно, че те са изключително страстни и взискателни любовници, жадуващи цялото внимание на околните да е за тях.
Подаръкът, който ще поднесете за Свети Валентин трябва да доказва недвусмислено, че той/тя е единственият човек, когото обичате. За да го зарадвате, трябва да изберете нещо скъпо и красиво за подарък, а интимността да остане за по-късно като черешката на тортата.

Стрелец
Тези хора са забавни, свободолюбиви и импулсивни. Те обичат да се забавляват като опитват нови неща. Имайки предвид всичко, трябва да изпълните предстоящия Свети Валентин с много вълнуващи моменти. Ако разполагате с достатъчно средства, романтично пътуване би било много подходящ подарък за вашия любим/а, пише Блиц.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.