Тази рецепта е точно за вас, ако страдате от няколко болести: Лекува дори рак и остеопороза!

0
1044

Рецептата лекува доказано много болести

Ако страдате от различни болести и не сте намерили лек, тази рецепта е точно за вас. Това твърди народният лечител Никола Мангалджиев. Той е категоричен, че илачът лекува много страшни болести, дори рак и остеопороза. Съвременното ни общество ни докара много заболявания, от страшни по-опасни. Някои гълтат шепа лекарства и се доверяват само на лекарите, други предпочитат алтернативната медицина. Такава е и тази рецепта, която може да се каже, че е почти универсална за различни болежки.

С нея не се налага да се гълтат с шепа лекарства, а лекува опасни и често неизлечими болести, бич за съвременното ни общество. Лечителят твърди, че златният корен лекува не само рак и остеропороза, но укрепва мускулите и ума. Тази вълшебна билка може да изцери болести и при простатата, стомашни заболявания, сърдечни болести, заболявания на белите дробове, инфаркт, инсулт, високо кръвно налягане, лоша обмяна на веществата, слаба имунна система и какво ли още не.

Рецепта със златен корен лекува дори и рак
Рецепта със златен корен лекува дори и рак

Билката ще намерите в аптеките, като може да се използва и тинктура от златния корен. Ако е във вид на капките, те задължително се пият по тридесет, три пъти на ден. По-ниските дози имат тонизиращ за организма ефект. Ако увеличите дозата, тогава организма се лекува от напрегнатост, раздразнителност и успокоява нервната система.

Лекарите вече отписали Ивета. Младата жена била само на 37, когато научила за страшната диагноза. Споделила единствено със съпруга си, не посмели да кажат за двете им деца, нито на родителите им. Били много сплотено семейство, мъжът й треперел над нея, запознали се още в гимназията.Пробвали какво ли не, кой каквото им каже.



Младата жена се подложила на химиотепрапия, защото искала да живее, заради любимите си същества. Как ще остави красивото си момиченце и малкото си момче на този свят. Затова се хващала като удавник за сламка на всичко, което й кажели. Почти отчаяна научила за тази рецепта и чудото се случило. Оттогава я препоръчва на всеки, който е изпаднал в беда, като нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.