Пролетен хороскоп за зодия Скорпион

0
239

Някои от вас ще получат помощ от родителите си, но тя ще е за точно определена цел

За хората родени под знака на Скорпиона, пролетният хороскоп предвещава изненадващи ситуации, които ще са в резултат на задкулисни игри или интриги на колеги или бизнес партньори.

Едно е сигурно – неприятностите, които се задават ще бъдат стъкмени от хора, които изпитват неприязън към вас и ще се възползват от удобния момент, за да ви навредят. Това означава, че трябва да бъдете много предпазливи.
От вас зависи дали ще се поддадете на провокациите или ще продължите да се концентрирате върху работата, която ви е възложена.

хороскоп
Някои от вас ще получат помощ от родителите си

Въпреки всички тези трудности пролетният хороскоп вещае, че ще имате добри доходи. Може да се открие възможност и за по-добро заплащане. Някои от вас ще получат помощ от родителите си, но тя ще е за точно определена цел. Скорпионите над 35-годишна възраст могат да очакват благоприятни възможности за подобряване на финансовото състояние.

През този месец и следващите два, децата ви ще бъдат повод за специални събития и събирания в дома ви, вещае пролетният хороскоп. Очакват ви радостни вести свързани с тях. Ваши родственици ще ви зарадват с новината, че ще стават родители.



За голяма част от Скорпионите пролетният хороскоп вещае, че идният сезон ще е особено щедър на любовни преживявания. Онези от вас, които са наясно какво искат, ще успеят да го постигнат и да го задържат. Задава се годеж или сватба, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.