Метлата притежава магически свойства

0
420

Снопчетата на метлата символизират единството на семейството, а разпадането им е знак за задаващ се конфликт

Може би и през ум не ви е минавало, че метлата може да притежава някакви магически свойства. Но това е факт.

Метлата може да ви помогне не само да сметете боклуците, а и да изчистите дома си от натрупалата се негативна енергия. Някои общества гледат на метлата не просто като на превозното средство на вещиците, а и като на символ за семейно благополучие и комфорт.

Снопчетата на метлата символизират единството на семейството, а разпадането им е знак за задаващ се конфликт.

метлата
Снопчетата на метлата символизират единството на семейството

Започне ли този процес, задължително се избавете от метлата, за да избегнете неприятностите. За да не ви напуска благополучието е добре от време на време да метете с метлата, а не да използвате само прахосмукачката. Другото правило, което трябва да спазите е да метете винаги в посока отвън навътре.



Когато си купите нова метла, не бързайте да я приберете у дома. Първо преметете близо до магазина, от който сте я купили и си пожелайте нещо свързано със семейството. Това, което сте си пожелали непременно ще се сбъдне, стига да не сте били прекалено алчни.

Метлата може да бъде лек и за всички онези, които са измъчвани от среднощни кошмари. Купете си малка (сувенирна) метличка, изметете пода, поставете в нея кръст от шевни игли и я окачете върху леглото си, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.