Истина е! С този ритуал на пълнолуние ставате богати

1
890

На пълнолуние се сбъдват желания

Днес е пълнолуние и според окултното царство и светът на магиите има ритуал за привличане на богатство. Има различни начини за семейно богатство, за просперитет в службата, за здраве, друг си пожелава да е щастлив в любовта и прочие. Но едно от най-силните желания на тотално обеднелия ни сънародник е как да привлече мечтаните пари и повишаване на финансовия просперитет.

Магията за привличане на пари е невинна, защото не вреди на никого и е насочена единствено към самите вас, категорични са маговете.
Този ритуал се изпълнява единствено по новолуние, който на днешния ден настъпва след 15 часа, на 23-ти март. За целта, вечерта, когато изгрее луната трябва да напълните с вода едно метално котле.

Ритуал за привличане на пари при пълнолуние
Ритуал за привличане на пари при пълнолуние

На дъното поставете една сребърна монета. Котлето трябва да е поставено така, че да го огрява лунната светлина директно. После трябва да положите така ръцете си, все едно че събирате лунното злато. Едновременно с това изговаряте следното заклинание: Любеща Кралице на Луната, прати богатство и разкош, сребро и злато в ръката, туй аз те моля в тази нощ.

Заклинанието се повтаря три пъти, след което водата се излива по земята. Вярно или не, ще си прецените сами. Трябва да сте много съсредоточени в ритуала и да си представяте как парите идват при вас и какво ще правите с това богатство.



Китайците считат, че зеления конец около кутрето активира паричния поток. За целта вземете памучен зелен конец, дълъг около тридесет сантиметра и го увийте около кутрето, по посока на часовниковата стрелка и го вържете на възел .След като се отпусне си вържете нов. Този прост ритуал буквално ще изсипе пари в ръцете ви.

Ако искате да имате пари, китайците препоръчват още един трик. Носете няколко грама морска сол, сложете я в пликче и поставете в най-тъмното кътче на портмонето си. Сменяйте я всеки месец, защото от времето се губят свойствата й. Листо от мента, може и изсушена, поставена в портфейла ви също е магнит за парите.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Статията не е коректна – кога се прави ритуала: на пълнолуние ли или на новолуние? Ами четете като пишете нещо!!! „Този ритуал се изпълнява единствено по новолуние,..“, а преди това „На пълнолуние се сбъдват желания“. ЯСНО Е, ЧЕ ПРЕПИСВАТЕ ОТ ТУК, ОТ ТАМ, НО ПЪК ПРОЧЕТЕТЕ КАТО ПИШЕТЕ „СТАТИЯ“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.