Истина е! С този ритуал на пълнолуние ставате богати

0
276

На пълнолуние се сбъдват желания

Днес е пълнолуние и според окултното царство и светът на магиите има ритуал за привличане на богатство. Има различни начини за семейно богатство, за просперитет в службата, за здраве, друг си пожелава да е щастлив в любовта и прочие. Но едно от най-силните желания на тотално обеднелия ни сънародник е как да привлече мечтаните пари и повишаване на финансовия просперитет.

Магията за привличане на пари е невинна, защото не вреди на никого и е насочена единствено към самите вас, категорични са маговете.
Този ритуал се изпълнява единствено по новолуние, който на днешния ден настъпва след 15 часа, на 23-ти март. За целта, вечерта, когато изгрее луната трябва да напълните с вода едно метално котле.

Ритуал за привличане на пари при пълнолуние
Ритуал за привличане на пари при пълнолуние

На дъното поставете една сребърна монета. Котлето трябва да е поставено така, че да го огрява лунната светлина директно. После трябва да положите така ръцете си, все едно че събирате лунното злато. Едновременно с това изговаряте следното заклинание: Любеща Кралице на Луната, прати богатство и разкош, сребро и злато в ръката, туй аз те моля в тази нощ.

Заклинанието се повтаря три пъти, след което водата се излива по земята. Вярно или не, ще си прецените сами. Трябва да сте много съсредоточени в ритуала и да си представяте как парите идват при вас и какво ще правите с това богатство.Китайците считат, че зеления конец около кутрето активира паричния поток. За целта вземете памучен зелен конец, дълъг около тридесет сантиметра и го увийте около кутрето, по посока на часовниковата стрелка и го вържете на възел .След като се отпусне си вържете нов. Този прост ритуал буквално ще изсипе пари в ръцете ви.

Ако искате да имате пари, китайците препоръчват още един трик. Носете няколко грама морска сол, сложете я в пликче и поставете в най-тъмното кътче на портмонето си. Сменяйте я всеки месец, защото от времето се губят свойствата й. Листо от мента, може и изсушена, поставена в портфейла ви също е магнит за парите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.