Сензационно: Ето с тази подправка спирате инфаркт за минута!

0
528

Традиционна подправка може да спре инфаркта за шейсет секунди

Подправка спира инфаркт за минута!  Учени са направили умопомрачително откритие, че най-обикновена подправка може да спре за минута смъртоносната болест. Доказателствата за защита на това сензационно разкритие са изумителни и достоверни. Колкото и да не ни се вярва, тази подправка е лютия червен пипер.

Специалистите са стигнали до невероятно откритие. Те категорично са доказали, че лютия черен пипер е полезен не само за сърцето, но и за цялата ни кръвоносна система. Затова съвета им е, непременно дръжте в дома си от тази изумителна подправка. Тя особено е необходима, ако член от вашата фамилия има предразположение към тази болест или страда от болно сърце и високо кръвно налягане.

Инфаркт може да се спре за минута!
Инфаркт може да се спре за минута!

Червеният пипер и то лютивия, добре действа и при хора, които имат чести сърдечни пристъпи. До този извод са стигнали и много народни лечители.

Ако човекът бъде покосен от сърдечен удар, може да му дадете чаша топла вода, в която сте сложили чаена лъжичка лют червен пипер. Това трябва да направите в рамките на една минута, за да бъде спряно заболяването. В много от техните препоръки има съвет да се използва лютивия червен пипер като съставка, която бори различни, често страшни и опасни заболявания.



Важното е да запазите самообладание, препоръчват лечителите и учените. Ако човекът, който е покосен от инфаркт не може да дойде в съзнание, изключително важно и спешно е да му сложите на езика екстракт от лютиви чушки. Не се притеснявайте, ако нямате подръка екстракт. Тогава може да натъркате езика му с лютива чушка, ефекта е същия.Лютият червен пипер е доказано, че само за няколко секунди възстановява нормалния ритъм на сърцето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.