Хороскоп за новата седмица от Везни до Риби

0
800

Всяка една нова седмица е огромна надежда  за ново начало и за по-добри дни. Това казва и нашият хороскоп за новата седмица

Везни

През тази седмица на работното място не се очертават проблеми или неочаквани трудности.

хороскоп
Прекрасна нова седмица на всички!

Сега е моментът да прекарате повече време с вашата половинка. Вървете заедно на шопинг, отидете на кино или на театър. Правете такива неща заедно,  които после ще можете да обсъждате и коментирате съвместно.   Възможни са възпаления на очите.

Скорпион



Ако имате партньор, но не сте обвързани или все още нямате дете, сега е моментът да действате – предложете брак, започнете да съжителствате заедно или поработете в леглото, за да станете родители. С работата всичко е спокойно, но е възможно стара травма да се обади. Потърсете лекар.

Стрелец

През тази седмица децата ще погълнат цялото ви внимание. Някои ще искат да им вземете домашен любимец, други ще искат като своите приятелчета да учат чужд език или да ходят на уроци по танци. Не можете да им откажете. Докато вашата половинка е в командировка през тази седмица, вие помислете какво искате да промените във вашия дом.

Козирог

Ако през миналата седмица сте имали конфликти с вашия партньор, през тази седмица любовта отново ви обзема. Ще прекарате чудесни моменти заедно, особено през почивните дни. Ако на работното място ви натоварят с още ангажименти, приемете ги, защото ще извлечете и лична изгода от допълнителната работа.

Водолей

Много нови запознанства ви предстоят през тази седмица. Ще направите не само интересни, но и много полезни приятелства. Вашият партньор иска да ви направи приятна изненада. Приемете я с отворени обятия. В края на седмицата ви предстоят служебни пътувания.

Риби

Вашите деца изпитват потребност да разговарят с вас по важни за тях проблеми. Не им обръщайте гръб, колкото и да сте ангажирани в службата. Това е важно за тях, но ще бъде полезно и за вас, защото онова, което ще ви споделят, ще разсее някои съмнения, които ви тормозят. В края на седмицата е възможно леко главоболие следствие на преумора от натоварената седмица. Почивката през почивните дни ще възстанови вашите сили.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.