Седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019 (IV част) – мнозина от вас ще се сблъскат със сериозни затруднения

0
546

На служебното ви място ще се наложи да проявите повече прецизност

 

Съветът на точния седмичен хороскоп за периода 18-24 ноември 2019 година, е да действате със замах, а не по инстинкт.

седмичен хороскоп
На служебното ви място ще се наложи да проявите повече прецизност

Имайте предвид, че успехите ще пристигнат хванати за ръка с някои драматични неприятности.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за периода 18-24 ноември, можете да научите в следващите редове:

Козирог
Много е важно да се освободите от песимистичните мисли, които ви дърпат назад. При все, че периодът не блести с нещо специално, той ще е изключително благоприятен за провеждане на делови срещи и преговори. На служебното ви място ще се наложи да проявите повече прецизност и да не прибързвате. Това важи и за осъществяването на личните ви цели. Периодът се очертава като доста напрегнат за действащите в бизнес сферата. В понеделник е добре да избягвате кавгите. Вторник и четвъртък ще са доста напрегнати, но пък за сметка на това сряда се очертава като изключително ползотворна. Петък е успешен, а през уикенда ще е добре да се опитате да укрепите позициите си.



Новата седмица ще е далеч по-добра от предходната

Водолей
Онези от вас, които работят активно, ще се радват на допълнителни доходи и още някои привилегии. Новата седмица ще е далеч по-добра от предходната. На мнозина от вас ще се наложи да обмислят задълбочено позициите си. Ако е нужно, се ориентирайте към промените, продиктувани от обстоятелствата, съветва точният седмичен хороскоп. Това може да се отнася не само за служебните, а и за личните ви дела. На работното ви място ще е нужно да се по-настоятелни, за да можете да реализирате плановете си за издигане в йерархията или увеличение на възнаграждението. Понеделник, вторник и четвъртък са напрегнати, сряда е хубава, а петъкът ще е доста слаб ден. Уикендът ще е благодатен.

Риби
Ако успеете да вникнете в случващото се, пред вас ще се открият нови възможности, които ще се отразят положително на живота ви. При все, че повечето от вас ще се сблъскат със затруднения в служебен план, периодът все пак се очертава като добър за вас. Разчитайте предимно на себе си и стойте далеч от конфликтни ситуации. В противен случай ще се окажете блокирани от външните условия, което ще попречи на реализацията ви. Делниците се очертават като ползотворни при положение, че избягвате конфликтите. Петък е изключително подходящ за постигане на целите, които сте си поставили. През уикендът ще проведете интензивни срещи, които ще са доста успешни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.