С тази древна рецепта на амишите забравяте за високото кръвно! (Мори и лошия холестерол)

0
464

С древна рецепта на амишите завинаги захвърляте скъпите лекарства за високо кръвно

Древна рецепта на амишите ни спасява от тежки заболявания. Амишите и техните рецепти са уникални и лекуват много болести на съвременната цивилизация. Амишите са известни с природосъобразния си начин на живот и с това, че не използват химия, за да се избавят от болести. С тези древна рецепта завинаги захвърляте вредните и скъпи лекарства не само за високо кръвно, но и се „прощавате” с лошия холестерол. Амишите живеят в пълна хармония с околната среда и използват само природни лекове, за да се отърват от много заболявания, които са бич за съвременната цивилизация.

Предлагаме ви една от най-мощните рецепти, използвани от амишите. С нея нормализирате високото кръвно налягане и се избавяте от високия холестерол. Използват се само натурални продукти, които не са и скъпи. Ето какво включва самата рецепта и как се използва.Тя е гарантирано ефикасна, за което свидетелстват много, които са я пробвали и са се излекували окончателно.

Древна рецепта на амишите лекува високо кръвно
Древна рецепта на амишите лекува високо кръвно

Продуктите също се намират лесно и не струват скъпо. За целта са необходими настърган джинджифил /около 2-3 см от корена/, настъргана скилидка чесън, една супена лъжица ябълков оцет, чаена лъжичка мед и една супена лъжица лимонов сок.

Тези съставки се поставят в блендер и се омесват добре. Разбъркват се в продължение на тридесетина секунди, като скоростта на уреда е висока. Така получената хомогенна течна смес се прецежда и се оставя в съд, който се поставя в хладилника. Там престоява пет дни. След това се консумира.Приема се два пъти на ден.



Взима се една супена лъжица от сместа сутрин, на гладно и вечерта, преди да хранене, винаги на празен стомах. Само след три дни, след като приемате от лекарството, ще се насладите на невероятни резултати. Ще се почувствате жизнени, свежи, пълни с енергия. И най-важното, няма повече да ви мъчи високото кръвно налягане и лошия холестерол.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.