Пет 5 планети са в ретроград – бъдете внимателни!

0
489

Намираме се в изключително комплициран период от астрологична гледна точка, след като 5 от всичките планети навлязоха в ретроград и оказват особено влияние върху нас

Прочетете внимателно написаното по-долу. То ще ви помогне да се предпазите от нежелани и опасни ситуации, които могат да ви изиграят лоша шега в бъдеще.

1 – Меркурий  ретрограден в Телец от 29 април до 23 май 2016 г.

Когато положителната и креативна планета Меркурий навлезе в ретроград, тя променя своето влияние в негативно.

Ретрограден Меркурий в Телец означава, че ще се наблюдава засилена алчност и меркантилност. Това ще важи особено много за онези хора, чиято единствена ценност е свързана с парите и с материалните придобивки.



Тези хора ще направят опити да увеличат своето материално богатство и няма да се спрат дори ако трябва да извършат злоупотреби. Трябва да внимават, защото алчността може да ги предаде.

2 – Марс  ретрограден в Стрелец от  18 април до  30 юни 2016 г.

Марс е планетата на силата и на агресията, но в период на ретроград тя оказва благоприятно въздействие върху хората, защото ще ни помогне да се приучим към труд, но също така да се фокусираме върху най-важните неща в живота, а не да разпиляваме своята енергия в различни направления.

планети
Докато има планети в ретроград, всички трябва да бъдем особено внимателни

3 – Юпитер  ретрограден в Дева от 8 януари до 10 май 2016 г.

Юпитер също е положителна и позитивна планета, която влияе върху творчеството и изкуствата.

Когато е в ретроград, тя въздейства и активира ината на хората, особени силно изявен в представителите на Телец, Дева, Козирог – земните зодии и на Рак – водна зодия. Това важи и ако изброените зодии са асцендент.

Ако човек не управлява своя безмислен инат, може да навреди на себе си и на околните.

4 – Сатурн  ретрограден в Стрелец от 25 март до 13 август 2016 г.

Този аспект е свързан със знанието и с признаване на истинските авторитети.

Не е тайна, че хора с елементарни и посредствени знания демонстрират огромно самочувствие без покритие.

Това е времето, през което истинските ерудити ще бъдат оценени така както заслужават, а посредствените с високо самочувствие ще се наложи да сведат глави, колкото и унизително да им се стори това.

5 – Плутон  ретрограден в Козирог от 18 април до 27 септември 2016 г.

Този аспект има строго кармична функция.

Ще бъдат атакувани хора, които в предишните си реинкарнации са напускали и изоставяли своите близки хора.

Ако в този период ви се случи ваши близки приятели да ви изоставят, да се разделите с партньора, когото обичате или друг вид раздяла, трябва да сте наясно, че по този начин чистите карма, каквато й мъка да ви причини това действие.

*********

През настоящия период, в който се застъпва ретроградното влияние на петте планети не трябва да:

1 – Когато планетите започнат да се движат в обратна – ретроградна посока, това е време за размисъл, обясняват американски астролози, цитирани от monitor.bg. Важно да си направите преоценка на изминалите години, да помислите какво още не сте постигнали, а сте искали да ви се случи и да намерите начин да изживеете пропуснатото, ако сега от позицията на времето това нещо все още има истински смисъл за вас.

2 – Проблеми с пари.

Възможно е работодателите да забавят заплатите и хонорарите. Възможно е хората, които са взели пари в заем да не могат да ги върнат на точната дата или пък може да се изплатят неочаквано по-рано.

Не вземайте кредити и не стартирайте нов бизнес, не подписвайте нови договори за големи инвестиции и капиталовложения, защото след време ще се окаже, че някъде нещо не сте огледали добре и ще претърпите загуби.

3 – Пазете се от извършване на кражби  и от загуба на имущество.

4 – Хора, които преди време са претърпели раздели, възможно е вашите партньори отново да пожелаят да се съберете заедно.

Решението да възобновите вашата прекратена връзка трябва да бъде доброволно действие и от двете страни. Т.е. ако вие изпитвате и най-малко съмнение, че в началото ще ви бъде добре, а след това проблемите отново ще ви връхлетят и ще се наложи пак да се разделяте, по-добре е категорично да заявите вашето нежелание да се съберете отново.

Ако ви направи впечатление, че вашият бивш партньор е поумнял, натрупал е полезен опит, станал е по-мъдър и отговорен, а все още има искри между вас, не пропускайте да се съберете.

5 – Бъдете особено внимателни, когато работите с остри предмети и режеща техника, защото са възможни сериозни инциденти.

Това се отнася не само при работа с металорежеща техника или с циркуляри, но също така с взривни вещества, оръжие, ловни пушки, запалими вещества.

Бъдете внимателни с огъня – не изхвърляйте фасове, когато ходите сред природата и ако палите огън на открито за печене на жарава. Ако решите да правите такъв тип пикник, оградете мястото за огъня с камъни, а след като печенето приключи, полейте с вода, за не предизвикате горски пожари. 

6 – Грижете се добре за вашето здраве, но не се подлагайте на планирани операции, защото ще се получат усложнения.

Легнете на масата на хирурга, само ако се касае за случай по спешност.

7 – Проявете търпение и такт в отношенията с околните – семейството, родителите, децата, колегите и приятелите, защото са възможни проблеми като скандали и конфликти, за потушаването на които може да се наложи намеса на полицията.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.