Нели Конуей дава съвети как да се избавим от лоши енергии

0
1007

Лошите енергии около нас могат да бъдат провокирани от отрицателните човешки емоции и от друго естество, затова Нели Конуей идва на помощ

Наскоро Нели Конуей била запитана как човек да се  избави от присъствието на полтъргайст и други енергии.

Нели Конуей отговаря по следния начин:

„Духовете, полтъргайст и същества от други планети и измерения са заклещени в аурата на земята и по една или др. причина не искат или не са готови да отидат при Бог, светлината и любовта.

Често т.нар. entities са духове на починали, които преживе са били пристрастени към алкохол, наркотици, секс, материални неща или са много гневни на някого на земята, или се страхуват че когато се върнат при Господ ще бъдат съдени.



Страхът е, който храни тези духове.

Запомнете: Никой и нищо не може да дойде при вас на никакво ниво – физическо, духовно, етерично – без вашето разрешение!

Вместо да му предлагате храна и вода, стъпете в силата си и го изкамандвайте: Ако ти не си от Любовта и Светлината (т.е. изпратен от Господ и си част от мисията ми в този живот), моля напусни къщата/офиса/пространството ми! Напусни сега! Ти нямаш разрешението ми да са намесваш в моята енергия!

Nelly Coneway
Следвайте съветите на Нели и отново ще заживеете в хармония  Сн: Nelly Coneway

Ето една много хубава молитва за премахване на духове-енергиии, които имат негативно влияние върху вас, дома ви, вибрациите ви, правят ви уморен или се страхувате да заспите.

В описания случай е опасно и защото шума от това същество я събужда ненадейно и това се отразява на енергията й.

Когато човек спи през нощта душата му пътува, често е на др. свят с ангелите, учи се, работи върху себе си, или е на важни места във Вселената където др. хора, животни имат нужда от лечение и подкрепа.

Душата е свързана с тялото чрез тънка блестяща сребърна нишка, която излиза от пъпа.

Когато има шум или някой ви докосне докато спите, душата ви бърза да се върне и влизането в тялото е голям шок, сякаш сте се ударили в цимент с 500 км/час.

Няма да умрете преди да ви е времето, но цялото изживяване е неприятно и може да се събуждате в пот и да треперите от това бързо влизане обратно в материалния свят на Земята.

Затова по-добре е да изпратите полтъргайстчето да се върне при Господ.

Бог е изворът на неговото щастие и лечение, а не вие!

Духовете, както и ангелите нямат нужда от храна и вода, те не спят и имат прекалено много свободно време, но вашето време на Земята не е безкрайно.

Затова, кажете му да си отиде и да работи върху себе си с помощта на Господ и неговите могъщи ангели.

Оставете Архангел Михаил и Господ са се погрижат за тези духове, вие се концентрирайте на вашата мисия, защо сте тук – за да работите върху себе си с много любов и самоуважение.

Когато вие оставате дух да води действията ви, то вие предавате тази Божествена искрица светлина, силата която ви е дадена от Създателя.

Творете чудеса. Обичайте себе си и другите. Не се страхувайте. Вярвайте в силата вътре във вас!

Ето една хубава молитва към Архангел Михаил, която ще ви помогне да изпратите вкъщи духове, които са се заблудили и се отразяват негативно на вашия живот тук на Земята:

„Чрез силата, дадена ми от Космическото Христостово Съзнание, аз умишлено призовавам Архангел Михаил и неговата група от Ангели на Състраданието (група от ангели, чиято работа е да ескортират обратно изгубените души от астралното измерение), да влязат в тялото, дома, колата и мястото на работа на ____ (името) ___, за да отстранят всички негативни влияния и същества.

Моля всички тези енергии и духове да бъдат взети и изпратени при светлината за трансмутация и да няма негативни странични ефекти (физически, умствени или емоционални) върху тялото на ____ (името) ___.

Моля Господ и Ангелите му да запечатат тялото на ____ (името) ___ в тройна защита от светлина (представете си себе си или човека, за който се молите заобиколен от бяла, розова и лилава искряща светлина във всички посоки, умишлено уголемете аурата 10-15 м във всички посоки) срещу някакви допълнителни нашествия на отрицателните сили.

Амин!

Благодаря ти, Архангел Михаил и твоите могъщи Ангели на Милосърдието, Благодаря ти Господи, че пазиш мен и близките ми, дома, колата и офиса!“

Благодарим на Нели Конуей, че сподели с нас тази молитва, защото всеки може да изпадне в подобно неприятно положение!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.