Така се правят вкусни пълнени чушки с риба (стават просто уникални)

0
338

Тези пълнени чушки с риба определено са различни, но хич не са за изпускане

Предлагаме ви една нестандартна за родината ни рецепта – пълнени чушки с риба. Не се ококорвайте, защото стават просто малка фантазия, адски вкусни са.

Трябват ни осем чушки, една консерва от копърка, сардина, или риба тон, една чаша ориз, един лимон, едно яйце, четири лъжици олио, черен пипер, сол на вкус, магданоз.

риба
Пълнени чушки с риба, които ще ви удивят с това колко вкусни стават

Първо почистваме чушките от семките им и ги поръсваме отвътре със солта и лимоновия сок, а после ги оставяме настрани, за да престоят малко.

През това време взимаме рибките и ги надробяваме като после ги прибавяме във вече сварения в подсолена вода ориз, заедно със соса от консервата, черния пипер, солта и нарязаното на ситно твърдо сварено яйце.



Получава се една супер нестандартна, но чудно вкусна плънка, с която започваме една по една да пълним чушките. Щом са напълнени, върху всяка от тях поставяме малко от нарязания на ситно магданоз.

Накрая нареждаме всички напълнени чушки в една тавичка, поръсват се с предварително леко загрято олио и малко гореща вода, а после се оставят спокойно да си се пекат във фурната за не по-малко от 40 минути.

Уверяваме ви, че тези пълнени чушки с риба може отначало да са ви се сторили странни и дори да не са ви привлекли, но просто трябва да ги опитате, защото никога не сте очаквали какъв вкус се получава, когато вече са готови. Прекрасни стават просто.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.