Мечтаете за плосък и красив корем? (Готово, с техника „вакум” е възможно за дни)

0
390

Красив и плосък корем, кой не иска да го има

Красив и плосък корем може да получите и то с не много усилия. Само ако правите ежедневно тези упражнения, които няма да ви отнемат нито много време, нито изискват големи усилия.

Само като си помислят, някои от нас, фитнес зали, тежки кардио упражнения, бягане, тренировки и се отказват да го правят. Диетите също оказват подобен ефект върху тези, които не са свикнали със спорта. Но с техниката „вакум” нищо такова не се случва. Упражнението е изключително леко, може да се прави от всеки, в домашни условия, а ефекта се получава до дни. И да се насладите на желаната от вас форма. Това упражнение е изключително просто, но се използва от йогите, а резултата е зашеметяващ.

Само след три седмици не само подобрявате визията си, но талията също става тънка, а силуета ви радва. Ако пък сте упорити и го правите всеки ден, резултата ще дойде още по-бързо.

Ето ги и упражненията:



С "вакум" корема ви става мечтано плосък
С „вакум“ корема ви става мечтано плосък

Първото: Легнете по гръб. Поставете ръцете си малко встрани от тялото. Свийте коленете. Отпуснете си мускулите и бавно издишайте.

Второто: Приберете мускулите на корема навътре- глътнете си го. Задръжте дъха си в продължение на 10-15 секунди. Издишайте и после пак си поемете въздух. Колкото се може повече си глътнете навътре корема, опитайте се колкото се може повече да го приберете навътре. Ръцете може да са до тялото, а за по-голяма устойчивост и върху бедрата на краката.

Третото: Останете така 1-515 секунди. През това време разтривайте корема си с длани.

Четвърто: Издишайте, отпуснете стомаха и после направете няколко вдишвания.

Може да повторите всичките упражнения от три до пет пъти, като не бива да прекалявате с тях. Всяко едно упражнения, което правите има и противопоказания. И тези не правят никакво изключение. Трябва да сте особено внимателни, ако имате сърдечно-съдови заболявания, болести на белите дробове, язви или херния в коремната кухина.Ако нямате проблеми, може да почнете веднага с упражненията. Така е възможно да станете с плосък корем, „вакум”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.