Тази точка премахва болести, гарантира младост! (Ето къде се намира на тялото+снимка)

0
675

Тази точка по тялото ни е вълшебна

С тази точка казвате „край на болестите”. Тази точка, която всеки един от нас има по тялото си е уникална. Просто я натиснете и с удоволствие се „сбогувате” с проблемите. А и дава така жадуваната ни младост. Всеки мечтае за дълъг и щастлив живот, разбира се, без болести. Кой не иска да се потопи в блаженството на вечния живот, далеч от проблеми, далеч от различни заболявания и напрежение.

Не искате болежки, а качествен и пълноценен живот, с много енергия, щастие и късмет.Това е възможно, стига да проявявате повече постоянство и да правите нужните усилия. Специалистите съветват, че ако се движете, хранете здравословно и живеете без много стрес, като спортуваме умерено, това е напълно възможно.masas

Но това също може да си го спестите. Защото се оказва, че има един магически метод, който включва една точка по тялото и кубче лед. Нищо повече. И нещата, които искаме, за дълъг и пълноценен живот, няма да са само химера, а реалност.

Ето къде се намира вълшебната точка
Ето къде се намира вълшебната точка

На тила на всеки човек има една невероятна точка, позната като “Feng Fu”. Ако редовно слагате бучка лед там, ще се изумите от резултатите. Просто поставете леда и легнете по корем за около двадесетина минути. Ако нямате възможност да лежите, прикрепете с нещо леда на тила си. Правете го сутрин след сън и вечер, преди лягане, за още по-добър ефект. Просто поставете ледът на това място на тила. Този метод ви носи изключително големи ползи за вашето здраве.



Точката и бучката лед подобрява вашия сън, премахва главоболието, тонизира ви и ви повишава настроението. Препоръчва се да се прилага също при белодробни болести и заболявания на сърцето.Лекува от раз настинка и болни зъби. Методът действа и при проблеми с щитовидната жлеза. И не на последно място бучката лед и въпросната точка на тила ни гарантира мечтаната младост, доста дълго време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.