Жена смъкна 10 години без операции и козметика (Ето как)

0
335

Жена се подмлади с десетина години

Жена изтри от лицето си десетина години. Направи го без скъпоструваща козметика или пластични операции. Тя била твърд противник на изкуствените интервенции, а и изпитвала страх от игли и операционни маси. 43-годишната британка Сури споделила, че след като започнала да пие на ден по три литра, не по-малко, вода, изведнъж станала на 33. И то без никаква изкуствена намеса.

Преди това тя откровено признала, че пиела на ден най-много чаша чай или две чаши вода. Това количество обаче се оказало крайно недостатъчно за нейната хидратация. Преди да започне интензивния прием на животворната течност, тя страдала често от главоболие и лошо храносмилане.
Освен това била доста пухкава. След като се посъветвала със специалист по храненето и невролог, те й препоръчали да увеличи приема на вода. И започнала да пие по три литра вода на ден. Резултатът се получил почти мигновено.

Жена отслабна с вода
Жена отслабна с вода

Преди да увеличи количеството на водата, кожата й била на червени петна, имала бръчки, тъмни кръгове под очите, устните й се белили, все признаци за лоша хидратация. Само след месец, щом започнала да пие по три литра на ден, резултатите били удивителни и смъкнала 10 години от лицето и фигурата си.

Препоръчително е водата да не се пие изведнъж, а на равни дози, в противен случай може да се получи отравяне на организма, замайване и главоболие. Не само при водата, но и всяко едно нещо, което пиете или се хранете, ако се нахвърлите на него изведнъж, може да се получат нежелани последици за вашия организъм.



Освен от директен прием, деветдесет процента от течността може да се набави от консумацията на свежи плодове и зеленчуци. Дините и ягодите съдържат най-висок процент вода, а от зеленчуците-краставиците и марулите.

Чаят, кафето, консервираните плодове и безалкохолните напитки не доставят необходимото количество вода на организма. Затова, особено по време на жегите, количеството на водата трябва да се завиши.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.