Любимото цвете разкрива душевността ви според зодията! (ЧАСТ 2)

0
585

Всеки един от нас предпочита различно цвете да краси помещенията, които обитава, а изборът зависи от зодията ви

Направени са проучвания от астролози и психолози, които открили зависимост между характера на хората, обединени от  зодията и различните видове цветя.

зодията
Ние сме подвластни на зодията дори и в харесването на цветята, но не си даваме сметка за това

Тази информация е изключително полезна, когато избирате подарък за някого. А също така разкриват тайни за нас самите.

За влюбените в живота Везни любимото им цвете трябва да е нежно и красиво, като орхидеята, спатифилума или вризеята.

Ако сте представител на строгия Скорпион, то за вас е важно стайното цвете да отговаря на вашия характер. Затова вашето растение е хармоничния антуриум, който е красив и същевременно целеустремен.



За зодия Стрелец важно е да чувстват компанията на другите около тях, дори и да са само растения. Затова е важно тяхното цвете да е голямо и увивно по възможност. Те обожават стремглаво спускащата лиана или сансевиерите, със своите дълги листа, или пък палмата драцена.

За представителите на зодия Козирог подходящите цветя са тези, които са бавнорастящи. Подобни са живите камъни, носещи латинското име литопси, както и различните видове фикуси или пък замиокулкаса.

Ако сте родени под знака на Водолей, то вие сте привърженици на нестандартните и асиметрични цветови решения във вашия дом или офис. За вас едно дръвче бонсай ще ви накара да се почувствате в комфорт с околната обстановка.

За чувствителните и прикритите Риби е важно любимото им цвете да е влаголюбиво, но и да имат очарователен аромат. Подходящи са петуниите, бегониите и зюмбюлите.

На видеото долу астрологът Хули Леонис дава полезна информация какви страховете са заложени в рождената карта на всеки представител от зодиака.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.