Това са най-гадните черти на всеки зодиакален знак (II част)

0
351

Вие си направете сметка в състояние ли сте да изтърпите такъв приятел/ка

 

зодиакален знак
Вие си направете сметка в състояние ли сте да изтърпите такъв приятел/ка

Както вече стана ясно от първата част на този материал, всеки зодиакален знак има гадни черти.

За да разберете какви са те за всеки един зодиакален знак, прочетете следващите редове.

Везни
Като цяло никак не е трудно да се разбирате с представителите на този зодиакален знак. При все, че се славят с честност и добрина, те могат да са и големи „мърлячи“ и да ви подлеят вода, без дори да им мигне окото. Те могат да ви нападнат жестоко или нарочно да ви саботират, ако се изправите на пътя им.

Скорпион
Представителите на тази зодия, са изключително студени. Те са като лед. Няма да се подвоумят да ви сдъвчат и изплюят, без дори да им трепне окото.



Стрелец
Стрелците пък са изключително арогантни. Тяхната самоувереност често пъти се превръща в чиста проба нарцисизъм, а това не се толерира лесно. Едва ли бихте искали да сте около човек, който е напълно погълнат от себе си.

Всеки от тях има своите особености

Козирог
Представителите на този зодиакален знак пък могат да са ненадминати сноби. Те биха могли да си вирнат носа и с него да разпорят небесата при всеки удобен момент. Освен това са способни много лесно да преценят, че даден човек не им е на нивото и да му обърнат гръб. Разбира се правят това в момента, в който вече нямат нужда от вас.

Водолей
Няма никакво съмнение, че представителите на зодия Водолей, са най-странните личности в целия зодиак. Тук е моментът да отбележим, че те далеч не го правят по онзи очарователен начин, който би ви запленил още на мига. Казано с други думи, те често остават неразбираеми за хората около тях. Разбира се това често пъти ги превръща в нежелана компания.

Риби
Няма по-големи скатавки от Рибите. Те са толкова погълнати от това да плуват в собствения си измислен свят, че могат да забравят дори и за най-важните си ангажименти. Не се изненадвайте, ако постоянно отлагат изпълнението на задачата, която сте им възложили. Освен това не очаквайте от тях да се появят в предварително уговорения час за срещата. Те винаги ще закъснеят. Ако ли пък дойдат точно на часа, значи нещо не е наред.

Е, както вече казахме, след като сте наясно с най-гадните черти на всяка една от зодиите в зодиака, бихте могли да си направите сметка дали сте в състояние да изтърпите такъв партньор или приятел/ка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.