Вижте какво издава вашата рождена дата

0
275

Може би повечето от вас ще останат изненадани от качествата, които притежават спрямо рождената си дата

Вашата рождена дата маже да разкрие много подробности, за които не сте подозирали дори и самите вие.

Може би всички сте чували поговорката, че всяко начало има и край. Вижте какво означава вашата рождена дата:

1
Ако сте родени в първото число от месеца това означава, че сте големи диктатори. Може би първата ви реакция ще е да възразите, но ако погледнете нещата отстрани несъмнено ще се съгласите с нас.
Вие сте от хората, които преследват докрай амбициите и желанията си. Няма съмнение обаче, че сте родени под щастлива звезда. Докато някои от вас предпочитат да станат родители, то други се впускат в сферата на политиката.
При все, че всички вие искате успех, слава, власт и пари, мнозина успяват да го постигнат в действителност.
Пазете се от тези, които категорично отказват да се развиват в духовен план.

рождена дата
Може би повечето от вас ще останат изненадани от качествата, които притежават спрямо рождената си дата

2
В случай, че вашата рождена дата е втори, то вие несъмнено имате нужда да изпъкнете в любовен план. Имайте предвид, че емоциите ви правят безпомощни и сте доста несигурни, когато трябва да вземете важно решение. Притежавате силно възприятие, но се нуждаете от повече почивка в сравнение с останалите. Вие притежавате рядката способност да работите с пари. Това ви дава шанса да се развивате в икономическата сфера. Обикновено животът ви предоставя възможности за пътувания по целия свят. Освен това вие сте незаменими съветници не само в служебен, а и в личен план.



3
Хората, появили се на бял свят в третия ден от месеца имат доверие само на себе си и на никого другиго. Винаги сте готови да забавлявате околните и за това ви помагат добрите актьорски способности, които притежавате. За съжаление в живота си често ставате жертва на насилие. За вас истинското щастие в този живот са децата. Вие наистина сте интелигентни и образовани хора, така че не позволявайте на някого да издевателства над вас.

4
Ако вашата рождена дата е 4-ти, вие сте непоправими материалисти, при все че сте под влиянието на планетата Сатурн. Сферата, която ви куца е любовта. Често пъти връзката ви се разпада малко преди да стигнете до брак или пък, ако сте стигнали до брак, се развеждате. Обожавате децата и те са най-голямото щастие за вас. Обикновено здравословните ви проблеми са свързани с кръвта или черния дроб. Обичате престижа, умеете да печелите добре и притежавате класа и елегантност.

5
Околните често ви определят като странни хора заради проблемите ви с комуникацията. Въпреки това умеете да водите преговори по отличен начин, притежавате достатъчно сила и воля да довършите започнатото, както и да реализирате плановете си. Дори и след края на земния си живот продължавате да живеете в мислите на хората. Това, което ви отличава от останалите е, че винаги търсите правдата.

6
Вие сте от хората, които се опитват да се открият чрез духовността. Обичате живота и винаги сте в търсене на забавленията. От вас стават добри занаятчии така че няма да сгрешите, ако се насочите към златарството например. Животът ви е низ от големи финансови загуби и печалби – докато имате пари в един момент се озовавате без пукната пара в джоба си. Ако сте религиозно обвързани, трябва да се съобразявате със светеца, който следвате. Често се сблъсквате със сериозни проблеми в любовен план.

7
Вие сте изключително мъдри и внимателни личности и не оставяте нищо в живота си на случайността. Винаги сте готови да посрещнете предизвикателствата, пред които ви изправя съдбата. За съжаление семейството ви често пъти бива спохождано от трагедии. Мнозина от вас губят родителите си твърде рано, но това ви прави по-силни.
Умеете да управлявате отлично финансовите си средства. Често отскачате до други държави, за да се запознаете с бита и културата им, а чуждите езици ви се отдават с лекота.

8
Ако сте се родили на осмо число от месеца, вие несъмнено сте от търсачите на идеалния живот. Трябва обаче да знаете, че такъв не съществува и винаги ще куца едно или друго нещо.
Обикновено парите сами ви идват в ръцете и не страдате от финансови затруднения. Сключвате брак по-късно от останалите, тъй като дълго търсите подходящия за вас партньор. В душата ви има огромна празнота и може би поради тази причина обичате пътуванията.

9
За вас няма много неща, които могат да бъдат казани. Вие сте идеалисти и не се нуждаете от това да свършите нещо епохално. Вашият живот е отдаден на творчеството и пътуванията. Много сте добри в сферата на изкуството, без значение към кое точно ще се насочите.

10
Изключително умни и интелигентни личности, което ви помага да завършите с лекота висока степен на образование. Ако нямате финансовата възможност да се образовате до желаната от вас степен, вие прибягвате към набавяне на знанията чрез четене на книги или пък се записвате на курсове.
Връзката ви със семейството е много здрава и това ви дава сили да продължите напред, пред каквато и трудност да ви изправи животът.
Дамите трудно се съгласяват на брак, а мъжете родени на тази дата почти не се развеждат.

11
Вие сте от хората, които са принудени да водят тежки битки през целия си живот. Не е изключено да попаднете в двете крайности и от бедност да стигнете до завидно богатство. Обикновено сте водени от интуицията си, която е почти безпогрешна и работи като часовник. За да постигнете успехи в живота си, се нуждаете от подкрепата на семейството си. Числото 11 се смята за числото на Луцифер.

12
Родените на тази дата притежават безпогрешен усет за момента, в който трябва да помогнат на някого. Макар често да търпят разочарования в любовен план, в крайна сметка успяват да открият своята сродна душа. Притежавате достатъчно качества, за да излезете победител от този живот и да спечелите несметни богатства, така че дерзайте. Грижете се за здравето си и бъдете особено внимателни.

13
Хората, появили се на бял свят на фаталната 13 дата са отличници във всяко едно отношение и всички им имат пълно доверие.
Не прекалявайте с изпълнението на работните си задачи и не забравяйте, че вие също се нуждаете от почивка и лично време. Успявате с лекота да спечелите доста пари и дори имате възможност да спестявате. Трудно встъпвате в брак, но пък винаги имате нужда да усещате подкрепата на семейството си. Грижете се добре за здравето си.

14
С лекота успявате да пожънете успехи на работното си място и често пъти това ви превръща в идол за околните.
По отношение на щастието сте хора на крайностите – можете да бъдете много щастливи и много нещастни. Приемате трудностите като поредното предизвикателство, което ви поднася живота и винаги успявате да ги преодолеете. Понякога околните ви смятат за луди, тъй като имате някои странни черти в характера си. От вас може да стане отличен лекар или зъболекар. Не пропускайте възможността да създадете поколение.

15
Вие също сте от щастливците. Изключително забавни личности сте и имате много приятели, които обожават да са в компанията ви. Имате подкрепата на силни хора, а щастието сякаш ви преследва през целия ви живот. Привърженици сте на насладата и понякога това често ви изиграва лоша шега – криввате от правия път и по този начин се стига до крах на брака ви. Въпреки това не се колебаете дълго време и отново се впускате в брак.
При вас най-чувствителна е дихателната система и често родените на тази дата страдат от астма.

16
Често падате в жертва на нещастната любов, а имате огромна нужда от това да бъдете обичани. Егоисти сте и мислите ви често са насочени към начини за печелене на пари, но пък не напразно, тъй като обикновено успявате да забогатеете в доста ранен етап от живота си. Вярвайте в собствените си сили и няма да сгрешите. Не забравяйте, че животът очаква много от вас и често ви изправя пред сериозни предизвикателства. Обикновено имате проблеми със сърдечносъдовата система.

17
Вие сте изключително умни личности и обикновено сте високо образовани. Проблемите ви в живота обикновено са свързани с някакви документи. Не се изненадвайте, ако животът ви се стече така, че стигнете до два брака. Обичате пътуванията в други държави и те са тези, които ви дават крила и ви вдъхват нови сили.

18
Обикновено това число е сочено като числото на дявола. Това обаче не бива да ви отчайва, тъй като родените на тази дата стават успешни художници, артисти или бизнесмени. В първите години от живота си сте доста крехки, но като пораснете взимате съдбата си в свои ръце. При все, че съдбата често ви сблъсква със здравословни проблеми, вие успявате да си внушите, че сте здрави благодарение на силната си психика.

19
Вашият път в живота е изпълнен с неравности и често страдате. Имате шанс да живеете нормален живот, ако повярвате силно в себе си. Често сте егоцентрични. Имате доста приятели, които ви смятат за свое семейство и обичате да обикаляте из света. При все, че често оставате без наследници, вие сте от хората, които обожават децата. Обикновено здравословните ви проблеми са свързани със силно главоболие и косопад. Голяма част от здравословните ви проблеми идват от това, че притежавате завидна енергия, която обаче не изразходвате.

20
Вие сте деца на съдбата и обикновено животът ви е в нейни ръце, без значение какво искате вие и какво правите. Вие сте от малкото щастливци, които могат да печелят дори и когато не работят. Сърцето и бъбреците са тези, които обикновено ви създават проблеми.

21
Може би ще ви разочароваме, но вие сте от личностите, които имат изключително тежък живот. Това съвсем не означава, че нещастието ви преследва. Просто съдбата ви кара да заслужите това, което искате и да успеете да се преборите за него. Животът ви е свързан с числото седем, което означава, че се променя през период от седем години. Специалистите посочват, че числото 21 е изключително важно енергийно число за вас.

22
Вие не сте наясно с душевната си сила, често не ви се работи и дори клоните към пословичен мързел. Нужна ви е голяма мотивация, за да се захванете с нещо и обикновено тази роля изиграва любовта. Вие сте от хората, които често сменят дома си. Парите в живота ви са на приливи и отливи – в единия момент идват при вас, а в другия си отиват. Важно е да не се отчайвате, тъй като животът винаги ви връща на пътя на щастието.не бъдете егоисти и се научете да изслушвате другите и да приемате съветите, които ви дават. Огънят е вашият враг, така че бъдете особено внимателен, когато имате допир до него. Жените родени на тази дата са способни да свършат всичко сами.

23
Вие не само притежавате завидна вяра в себе си, а сте много умни и интелигентни и притежавате силна чувствителност. Притежават завидния талант да се справят с всяка новост в сферата на електрониката и интернет пространството. Често сте сами, тъй като оставате неразбрани от околните. Обикновено най-важните събития в живота ви се случват точно на тази дата. Това, което ви отличава от околните е, че рядко се разминавате само с един брак.

24
Вие сте не само ненадминати ръководители, а и работници и организатори на работния процес. Несъмнено сте от малцината, които са способни да оцелеят и с малко финансови средства. От вас стават страхотни преподаватели. В любовен плат сте доста самотни заради това, че сте доста свити и срамежливи. В крайна смета стигате до извода, че трябва да се отпуснете и успявате да откриете партньора си. Вашите слаби места са бъбреците и сърцето. Бъдете особено внимателни с храната, която приемате. Обикновено вие сте дълголетници.

25
През целия си живот вие оставате едни големи деца, които никога не порастват. Встъпвате в брак доста по-късно от останалите и често имате изключително силна връзка с майка си. Преди да създадете семейство сте луди по забавленията и това е основното, което ви вълнува. Обикновено, ако не успеете да създадете семейство до 35-та си година, оставате сами. По незнайни причини привличате пътните произшествия като магнит.

26
Вие притежавате завидна харизма, борба за живот и вродена сила. Животът ви изправя пред какво ли не. В определен момент не е изключено да се озовете от другата страна на закона, но в крайна сметка успявате да излезете невредими от всяка ситуация. Имате огромни амбиции и притежавате способността да създадете от нищо нещо. Няма никакво съмнение, че сте материалисти. Обърнете сериозно внимание на здравето си и най-вече на крайниците.

27
Вие не само сте големи себелюбци, а и ексцентрици. Умеете да разбирате нещата още от първата секунда и притежавате завидна интелигентност. Няма по-добри управители или търговци от вас и можете да продадете дори котка в чувал. Освен това сте с ненадминати ораторски способности. Притежавате силна сексуална енергия. Обикновено заемате високи постове в йерархията. Проблемите по отношение на здравето ви обикновено идват от сърцето.

28
За съжаление животът ви изправя пред множество несправедливости. Ако успеете да доживеете до 45-та си година имате големи шансове да сте дълголетник и да помагате дълго време на децата и внуците си. Силните ви емоции и амбициите, които растат с главоломна скорост обикновено имате проблем с щитовидната жлеза.

29
Вие обичате близките си хора повече от себе си. Определено сте личност, при която егоцентризмът, егоизмът, перфекционизмът и интелектуалността не остават незабелязани. Най-добре би било да се занимавате с хуманитарна работа, при все че се интересувате от политика и обществените проблеми.
Проблеми ви създават болести, свързани с главата или мозъка и изпадате в сериозна зависимост от лекарства.

30
Макар родени в края на месеца вие притежавате завидна дарба за печелене на стабилни доходи. Не сте от мързеливите и винаги успявате да си намерите най-подходящата работа. Ако някой е забогатял благодарение на труда си, то несъмнено това сте точно вие. Тъй като успявате да реализирате печалбите с лекота, оставате с впечатлението, че парите сякаш сами идват при вас.На младини често имате проблеми със закона, но това отминава с времето.
Проблемите ви със здравето са свързани с кръвта, кожата, черния дроб или зъбите.

31
Ако вашата рождена дата е последната от месеца, не забравяйте, че имате привилегията да сте не само в края, а и в началото. Заради огромната си любов към децата обикновено избирате работа, която е тясно свързана с тях.
Здравословните ви притеснения са свързани с хормоните, стомаха и затлъстяването. Имате и сериозни проблеми с храната, пише zajenata.bg.

Може би сами се убедихте, че датата на раждане предопределя до голяма степен начина, по който ще протече животът ви. Докато едни от вас успяват да постигнат поставените цели само с протягане на ръката, то други трябва доста да се поизпотят за това. Някои от вас са истински галеници на съдбата, докато други сякаш са просяци, отритнати в ъгъла. Не забравяйте, че ако сте от хората, които съдбата изправя пред непрестанни изпитания, то вие несъмнено сте много по-силни от останалите.

Каквото и да ви поднесе животът, важното е да знаете, че ще се справите. Вярвайте единственото в собствените си сили и не разчитайте на чужда помощ. Така ще се сблъскате с по-малко разочарования.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.