Лекарите в шок: Водата на този извор пребори рак на хипофизата и запушен бъбрек!

0
736

Водата лекува, независимо от каква болест страда човека

Всеки знае за силата на водата, която „изчиства” от тялото ни стрес, напрежение, че и редица заболявания. Водата има свойството да пречиства телата ни, да ни прави по-добри състрадателни, да ни отваря към природата и да ни вдъхва живот. Не случайно ритуалът със светената вода и покръстването в християнството е свързан пак с водата.

На остров Бали, където е модерно родни звезди да ходят, щом стъпят там при местното чудо, ясновидеца Тора. Шаманът им отваря определени енергийни центрове с канче, пълно с изворна вода и определени заклинания. После ВИП-овете твърдят, че се чувстват изпълнени с енергия, сила и оптимизъм.

С ритуално обливане на вода се излекувала и една обикновена жена. На 32-годишната Галина Доневска й открили страшната болест тумор на хипофизата. Единственото, което лекарите й предложили било операция, която не гарантирало физическото й оцеляване. Младата майка случайно научила от своя близка за лековития извор в село в Добрич в Димитровградския край.

Водата от изворчето в село Добрич вади тумори
Водата от изворчето в село Добрич вади тумори

Тя заминала там със съпруга си и се измили с водата, а после възрастната жена баба Василка, вече покойница ги поляла с нея. Тя била пазителката на лековития извор. Мястото семейството посещава още един път, защото съпруга й сънува, че пак трябва да отидат. Благоевградчанката се помолила от цялата си душа да се излекува и при обливането с вода почувствала топлина по цялото си тяло и главата. Именно това тя счита, че тогава е получила изцелението си.



След това отишла на преглед и при ядрено-магнитния резонанс лекарите останали буквално шашнати. Не само че нямало тумор, ами и никакви разсейки или поразии по останалите участъци на мозъка.

С живата вода от димитровградското село се излекувал и инж. Атанас Веселинов. Той имал болки в бъбрека, заради камък и намалена пропускливост. Лекарите му казали операция, но той отишъл до извора. Там си налял от водата, пил и се мил с нея една седмица, както го посъветвала баба Василка.

Преди да започне лечението се молел от сърце на Бог. И чудото се случило, а професорите, които го преглеждали не могли да повярват. Изворчето помага и при поразените от инсулт, инфаркт и болести на кръвта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.