Скандал: Тежките думи на кралица Елизабет сковаха сина ѝ!

1
1079

Кралица Елизабет все още е бясна и не може да се примири, че синът ѝ докарва срам на фамилията!

Кейт Мидълтън вече не е основната мишена на кралица Елизабет Втора. Това в момента е Деми Мур, която омайва главата на принц Андрю – един от синовете на кралицата. В Бъкингам усилено се говори, че възрастната дама не харесва холивудската звезда за своя снаха.

Както стана ясно, връзката на Андрю с Деми е на около 2 месеца, но се задълбочава. Двамата дори скоро може да заживеят под един покрив, но той със сигурност няма да бъде на двореца.

Кралица Елизабет Втора скова душата на единия си син
Кралица Елизабет Втора скова душата на единия си син

Кралица Елизабет не можела да понася тази любов и вече крояла планове да я съсипе.

На Острова се носи интересен слух, че принц Андрю е получил ултиматум от майка си, гласящ че ако не остави Деми Мур, ще трябва да забрави за семейството си. Дори има вероятност да бъде отлъчен от кралската фамилия.

Андрю е вторият син на кралицата. Той винаги е бил считан от мнозина като издънката на семейството, тъй като винаги е домонстрирал дързост, неприсъща за принц Чарлз. Дори преди няколко години имаше проблеми с полицията.



„Щеше да е много по-добре да не бях те раждала!“ – говори се, че с тези думи кралица Елизабет опитала да попари желанието на принц Андрю да се обвърже сериозно с Деми Мур.

Актрисата не се нравела на кралския род, тъй като миналото ѝ е доста скандално. Тя се е омъжвала цели три пъти, но и се е развеждала цели три пъти. Последният ѝ брак се оказа даже повод за голям медиен интерес, тъй като беше с далеч по-млад мъж в лицето на Аштън Къчър.

Отделно Деми има славата на доста лека жена, която обича да се забавлява в мъжка компания и на всичкото отгоре да употребява забранени стимуланти.

Всичко това дразнело не само кралицата, но и всички в двореца. Брат му Чарлз също го предупредил да не се занимава с холивудската звезда, но Андрю бил категоричен, че иска тази жена в живота си.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Абсолютно нищо чудно – батко му прави с… с животни (камили), отхвърляйки любовта на най-красивата жена в света – Даяна . . .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.