7 начини да привлечете парите към себе си

0
1010

Има едни хора, които всички смятат за „късметлиии”, защото им „върви с парите”.

Ако трябва да сме честни, не приемаме, че в парите може да има случайност или някакво суеверие – парите се изкарват и харчат по едни абсолютно прагматични начини. Въпреки това, в тази статия ще се опитаме да ви обобщим седем от начините, в които можете да привлечете пари към себе си. Ако се възползвате от тях, може би и „късметът” на богатството ще ви споходи.

  1. парите
    Парите

    Добре продавайте труда си, не се съгласявайте с всеки, който ви обезценява, само защото така му е „изгодно”. Стойте зад цената си и постоянно търсете начини да я повишавате – образование, практика, умения, не изпускайте своето развитие, дори и да се смятате за успял и за богат човек.

  2. Най-скъпото и хубаво нещо, което можете да оставите на своите деца не са имотите, бизнеса или някой спортен автомобил, а тяхното бъдеще. Научете се да инвестирате в тяхното утре, вместо да харчите за вашето вчера.
  3. Бъдете оригинален в начините за изкарване на пари, не се придържайте само към това, което работи днес, мислете и за утре, бъдете иновативни.
  4. Ако печелите добре днес, не забравяйте, че животът не е само пари, банки и бизнес. Помислете за тези, които не са така „късметлии”, както сте вие днес. Не сме суеверни, но да помагаш на хората е добре, дава приятно усещане и самочувствие. Не пропускайте възможностите да подадете ръка, както и да бъдете до някого в момент на трудност. Това създава приятелства,  колкото и да сте успял, лошо е да сте сам.
  5. Бъдете изрядни във финансовите си дела, ако имате заеми, връщайте ги своевременно. Ако имате данъци да плащате, плащайте ги напреме. Ако ви изникне нужда от средства, вземете бързи пари и се разплатете възможно най-честно с всички. Влачите ли своите задължения, с времето те ще станат само по-големи, а вие по-бедни и по-изнервени. Не си го причинявайте.
  6. Рискувайте премерено и знайте кога да спрете. Не залагайте вечно на късмета си, хазартното у вас може да ви изиграе много лоша шега. Ако имате дори и малки наченки на хазартно мислене/дух, работете по това да ги премахнете от себе си. Това може да ви доведе до неочаквана катастрофа.
  7. Решили ли сте какво означава „богат” за вас? Ако се колебаете, нека да ви подсетим, че най-богат е този, който има в изобилие усещания, приятели, чувства и приятни моменти. Беден е този, който има само работа, нерви и неуспехи.

Информационен партньор: http://burzi-krediti.com/

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.