Това разкритие за Николета Лозанова остави всички без думи!

0
423

Николета Лозанова шокира обществеността с невероятна истина за себе си!

Най-красивата и известна бивша плеймейтка у нас отново прикова вниманието. Откакто работи в „Папараци“, Николета Лозанова сериозно се е взела в ръце и желае да се образова.

В момента нейният най-голям приоритет бил да научи добре тънкостите на българския език. Ники искала да стане перфектна в писането, за да може да пуска без притеснения статуси във Facebook, където е особено активна.

Запознати обаче разкриват, че всъщност Николета Лозанова имала комплекси на тема образование и знания. В Би Ти Ви всички колеги редовно ѝ се подигравали за правописни или пунктуационни грешки.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Затова хубавицата решила да обърне тенденцията. Тя почнала да ходи на уроци по бълг. език, които действително дават резултат, защото напоследък се забелязва голям напредък в грамотността на Ники.

Бившата на Валери Божинов се чувствала не на място в телевизията и заради друг факт. Понякога ѝ ставало неудобно, когато колегите ѝ обсъждали студентските си години. Това ѝ напомняло, че има само средно образование, което за тв водеща не е много добре.



Затова Николета Лозанова сериозно обмисляла да запише да следва някаква специалност в университет. Засега се била спряла на „Журналистика“ и „Връзки с обществеността“, но все още била в процес на избиране.

Ники обаче трудно ще избяга от миналото си. За нея отдавна се говори, че не просто е със средно образование, но и е била една от най-слабите ученички в гимназията в Пловдив.

Според слуховете, Николета на няколко пъти била пред повтаряне на годината, но милите очи, които правела на учителите, я спасявали редовно.

Все пак обаче тя е успяла да се дипломира на гимназиално ниво, което ѝ дава право да следва и висше, ако пожелае.

А желание у Лозанова не липсвало. Засега обаче тя все още се двоумяла дали да не остави това си начинание за догодина. Работата в „Папараци“ ѝ отнемала много от времето, а красавицата не искала да си губи и от почивните дни.

Има слухове, че самите продуценти Иван и Андрей са заставили Николета Лозанова да подобри познанията си по бълг. език, за да не излага предаването в социалната мрежа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.