Не е за вярване коя красавица заби Красимир Балъков!

0
418

Красимир Балъков не спира да обикаля хубавиците у нас и по света!

Когато си син на легенда на българския футбол, няма как да не бъдеш желан ерген. Именно това е съдбата на Красимир Балъков – младши.

Красимир Балъков
Красимир Балъков се радва, че синът му върти гаджетата като луд

Младежът върти гаджетата като за световно. Той наваксва и заради баща си, който е женен от 30 години.

Краси няколко години имаше връзка с германка. Двамата бяха заедно в Щутгарт, където момъкът живее от малък, понеже татко му играеше там.

Сега обаче известният син е бил забелязан в компанията на нова дама във Велико Търново. Тя е сестрата на Куини-Алис – бившата на Благо Джизъса, твърди в. „България днес“.



Краси се е върнал за постоянно в България, след като е завършил висшето си образование в Германия. Все още не е известно какво ще прави тук и дали работи нещо.

Ако сестрата на Куини-Алис прилича поне малко на нея, то значи Балъков – младши е забил много красива дама. Двамата са от едно поколение и нищо чудно нещата да станат много сериозни.

По всяка вероятност баща му вече познава гаджето на сина си. Той не обича да му се меси е любовния живот и го е оставил да си избере за жена тази, която иска.

Припомняме, че Красимир Балъков се води като един от най-добрите халфове в историята на българския футбол. Той е един от героите от САЩ`94.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.