Чудно вкусен немски десерт се прави само за 40 минути (ще си оближете пръстите)

0
1011

Този немски десерт е уникално вкусен, топи се в устата, а и е много бърз

Предлагаме ви да си подсладим душата с една рецепта за уникален немски десерт. Прави се само за 40 минути, а е така пухкав и апетитен, че няма оставяне.

десерт
Ще го изядете моментално, че и за още ще питате. Този немски десерт е направо приказка

Ако искате да направите за вас и семейството си нещо различно и наистина вкусно, то не го пропускайте! Този немски десерт със сигурност ще се нареди в списъка с любимите ви вкусотии.

Трябват ни един килограм извара, 125 грама масло, четири яйца, 150 грама стафиди, 300 грама захар, един пакет с нишесте ванилия, настъргана кора на лимон, две пакетчета ванилия, един бакпулвер.„

Първо трябва да смесим хубаво всички посочени продукти и да ги поставим в една тава, която сме намазнили преди това с олио и сме поръсили с брашно.



После слагаме тавата във фурната като преди това вече сме я загряли. Печем десерта за близо половин час, докато видим, че е започнал леко да порозовява.

Е, вярвате или не, това е цялата му философия. Немците знаят какво правят и ценят високо времето си, затова и този техен удивителен сладкиш става просто за отрицателно време.

Бързината и леснината му обаче нямат нищо общо с вкуса. Той е невероятен и зверски апетитен. Внимавайте, защото се яде за нула бройки, а като го нападнат децата, като нищо няма да остане и за вас.

Пожелаваме ви да си го изядете с огромен апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.