Жестока трагедия разтърси Алла Пугачова!

0
336

Алла Пугачова не иска да повярва, че в живота й се случва точно това…

В продължение на 6 години Алла Пугачова е таяла в себе си болка, която може да съсипе всекиго. Става въпрос за нейния племенник Владислав и наркозависимостта му.

30-годишният мъж е наркоман от много години, но след смъртта на баща си Евгений – брата на певицата, именно върху Алла пада товара за него.

През 2010 г. Евгений, който е бил офицер в армията, дава интервю за местната телевизия НТВ, в което разкрива истината за Владислав.

Не след дълго обаче военният умира от мъка и Алла Пугачова остава единственият му близък в живота.



Алла Пугачова страда за племенника си
Алла Пугачова страда за племенника си

Певицата първоначално дава известна сума пари на племенника си, с която той трябва да се настани в болница за зависими. Той обаче похабява парите за дрога и така и не започва лечение.

В момента Владислав се намирал в ужасно състояние. Придвижвал се с инвалидна количка и просел по домовете на съседите си. Дори започнал да говори пред хората, че ще се самоубие, понеже не му се живеело вече така.

Интервюто на покойния му баща не е било излъчено преди 6 години, тъй като такова е било условието на Евгений. Давността на договора обаче изтекла и затова сега цяла Русия ще го види.

Алла Пугачова била съсипана заради своя племенник. Тя го обичала като свой син и така и не приела същността му.

Затова певицата още продължавала да му помага с пари, но така само му правела мечешка услуга, защото той ги давал само за дрога и водка.

„Алла се отнесе много мекушаво към него. След като Евгений почина, тя беше тази, която да го вдигне за истинския живот. Сега вече е много късно и той е загубен.“ – пишат в Русия.

Според слуховете, ако Владислав не се подложи на лечение час по-скоро, смъртта му е неизбежна и ще стане факт до края на годината.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.