Ванга: Всичко се заплаща, само цената е различна! (Още неизвестни съвети)

0
469

Ванга е уникална и със съветите, които ни е оставила

Ванга е актуална и днес, въпреки че толкова години не е вече сред нас. Тези, които искат на този свят да имат пълно и вечно щастие, няма как да го постигнат. Според Ванга, ако нещо имаш, друго не ти е на ред. Например, отличен специалист ли си, нямаш семейно щастие, ако си здрав, децата ти са болни.

Ванга ни е оставила безценни съвети
Ванга ни е оставила безценни съвети

Петричката врачка е категорична, че и многото пари не дават щастие. Тя много пъти е повтаряла приживе, че парите не купуват душевния комфорт. Този, който трупа вещи и материални блага, друг използва придобитото му, той не успява да се нарадва на това, което е складирал, като хомяк в бърлогата си.

„Затова е правилно така да се постъпва. Работи, работи, но не трупай пари. Те са средство за живот, използвай ги всеки ден”, винаги е съветвала ясновидката.

Според нея всеки човек преживява периоди на трудности по време на жизнения си път. Те връхлитат дори най-богатите и най-силните. Затова човек трябва да е смирен, за да не попадне в прегръдките на злото, категорична е тя.



Феноменът е препоръчвала да се занимаваме с такава работа, която ни е по сърце и харесваме. Ако робувате на чуждо мнение или на мода и съвети, просто няма да бъдете щастливи да печелите от това, което вършите.

„Не искайте много, няма да можете да го наплатите. Всичко на този свят има цена. Бедността е цвете, не се радвайте на богатството. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини…Богатството е мор за душата”, са също част от съветите на петричката пророчица.

„Никой с никого не е близък днес. В тежки времена живеем. Хората се интересуват вече само от пари. Мислят, че като ги имат, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден те няма да им служат за нищо….”, е поредният страховит призив на Ванга, в който много малко хора се вслушват.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.