Новата изгора на Годжи шокира всички!

0
690

Георги Милчев – Годжи отново прикова общественото внимание, с любовния си живот!

Музикантът от „Ку-ку бенд“ Годжи пак е на гребена на вълната в любовта. Така се твърди в обществените среди след новия му дует с 25-годишната чаровница Цветелина Грахич.

Именно певицата се предполага, че е неговата нова стара любов. Двамата имаха вземане-даване преди две години, но тогава Цвети напусна китариста заради мюсюлманина Кристиян.

Сега обаче изглежда, че чувствата между двамата отново се зараждат. Говори се, че Грахич била доста отчуждена с гаджето си и дори обмисляла да го напусне.

Годжи пак е влюбен
Годжи пак е влюбен

Връзката на босненката с македонеца не е от най-лесните, понеже той много пътува по работа. Кристиян заработва като музикант и певец по корабите, което оставя приятелката му за дълги периоди сама в България.



Именно от тези периоди се възползвал Георги Милчев – Годжи, който все още имал тръпка към Цвети. Когато записвали дуета си преди дни, музикантът видял своя шанс отново да влезе в живота на певицата.

„Макар да имат разлика от около 20 години, изглеждат хубава двойка. И двамата са щури и обичат музиката повече от всичко. Така че защо да не се вземат?!“ – споделят запознати.

Годжи от години се лута в любовта. Той претърпя развод с майката на децата си, но преди известно време преживя нова авантюра с нея. След това дойде ред на любовта му с Цветелина Грахич.

Певицата имаше големи проблеми със Слави Трифонов. Дори се говореше, че ще бъде освободена от шоуто, но остана и за новия сезон.

Предполага се, че в основата на нейното спасение е именно Годжи, който се застъпил за нея. Китаристът е приятел с Дългия и успял да го убеди да не уволнява Грахич.

Очаква се певицата да получи повече ангажименти през есента, за да изработи своето място в „Шоуто на Слави“. Известно е, че Трифонов получава процент от всяко нейно участие по заведенията.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.