Близките на Андрей Арнаудов са в паника за живота му

0
465

Андрей Арнаудов е с влошено здраве и може да става все по-влошено!

Известният продуцент Андрей Арнаудов притесни близките си, след като се разбра, че има проблеми със здравето.

Телевизионерът сам призна, че преди две седмици е изпитал рязка промяна в кръвното си налягане, която му е замаяла главата.

„Събрах границите на кръвното. Нещо, което на 20 г. не ми се е случвало, но вече е нормално, остаряваме.“ -сподели Андрей Арнаудов в интервю за в. „Уикенд“.

Оказва се обаче, че това далеч не е най-нормалното нещо, защото тв водещият доста често изпитвал подобни проблеми. Дори всичките му приятели и близки вече се притеснявали за него.



Андрей Арнаудов има сериозни проблеми с кръвното
Андрей Арнаудов има сериозни проблеми с кръвното

„Много работи и не му остава никакво време за него самия. На всичкото отгоре опитва да сваля и килограми често, а това крие рискове.“ – притесняват се хората от обкръжението на Андрей.

Говори се, че продуцентът е голям фен на диетите и именно така е пострадало кръвното му наскоро. Той опитвал да се втали, за да изглежда добре за новия сезон на „Фермата„, но прекалил с гладуването.

Андрю е вече на 36 г., но все още няма изградено семейство. Твърди се, че и това помагало за по-лошото му здраве, тъй като го правело нещастен.

Що се отнася до начина му на живот, той трудно може да бъде описан като здравословен. Цигарите и алкохолът все още били от ежедневието на продуцента, поради което често го боляло главата.

Според всички информации, Андрей Арнаудов така и не е успял да си почине много през лятото. Въпреки че предаванията му бяха в застой, той е имал лични ангажименти, които са го натоварвали.

„Трябва да се има едно наум, когато човек не се почувства добре, защото видяхте какво стана с Димитър Цонев. Отиде си така внезапно човекът… Затова нека всички се грижим за своите организми и не допускаме те да страдат.“ – мълви се из обществените среди.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.